Alıcı G102 Veya Rival 110

artikyokumbb

Kilopat
100 TL civarlarında GeT ile bu farelerden birini arıyorum.
Bir de şu fareyi buldum nasıldır? Logitech Mouse g402 - Mouse ilanları sahibinden.com'da - 581174017
Eğer başka önerileriniz varsa bu fiyat bandında önerebilirsiniz.
@Jira sen kullanıyordun sanırım G402 nasıldır? Bir de linkteki ürün güvenilir midir? Biliyorum GeT ama insanın içinde bir korku oluyor.

Son düzenleme:
Rival 110 var elimde 2,5 aylık kutusu felan var 125 TL'ye bırakabilirim.

Kargo parası ve GeT masrafı kime ait olucak acaba?

Kargoyu öderim ben. Bu arada yanlış anlamayın sizi mağdur etmek istemem ikimiz için de en uygun koşulları istiyorum ben.
Tabiki benim sattığım ürünün kutusu garanti belgesi hepsi var öyle oyun felanda oynanmadı sadece gündelik rutin medya işleri yapıldı.

O da satıcının dürüstlüğüne kalıyor artık. 100 TL'ye ben sıfır G402 satmıştım geçende.
O attığım konuda bir şey yazdım bakarsanız sevinirim. Bir de şimdi ben gitsem kargoyu alsam açtığımda boş falan çıkar veya hıyar falan onun için paramın geri iade olması gerekir. Ama ben şimdi ürünü satıcıya geri yollamaya kalktığımda satıcı verdiği yerde bulunmazsa ne yapacağım.
Tabiki benim sattığım ürünün kutusu garanti belgesi hepsi var öyle oyun felanda oynanmadı sadece gündelik rutin medya işleri yapıldı.
Peki o G402 konusunu açıklığa getirirsem eğer anlaşırız. Ben alabilirim onu GeT komisyonu sizde kargo bende olmak suretiyle.
Ben sanırım bu ay içerisinde sizin Rival 110'unuzu alacağım teşekkürler bu arada. Anlaştığımız fiyat 115 kargo bende.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı