Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer başka marka düşünüyorsanız Mastermouse S modelini önerebiliriz. RGB ışıklandırması bulunuyor ve biraz daha düz bir mouse belirttiğiniz modellere göre
Şimdi bir kere alayım ve tam alayım diyorum biliyorum bütçe az ama bizde de böyle yani napalım böyle beni götürecek fiyatını hak edecek adam akıllı bir şey almak istiyorum. Master mause hakkında bir bilgi bilmediğimden önyargılı yaklaştım biraz kusuruma bakmayın.
CS, LOL, Assasins creed, vs. Hem oyunda da normalde de rahat kullanışlı bir şey olsun elim 18cm gibi bir şey genellikle fingertip kullanıyorum. Bütçem max 120TL.
Rival 100 altın rengi pek hoş değil, sevemedim biraz da pahalı. Logiteche bile zor çıktım adam akıllı bir şey olsun diye ilk defa bu kadar vereceğim bir mauseya.
O zaman size güvenerekten g102 alacağım peki mausepad için ne dersiniz g300sde kutu halinde vardı neyse artık onu da sonraki aya alırım artık. Mausepad önemli midir peki?