- Makaleler
- 1
Soru başlıkta beni uzun süre idare etmesi yani kaliteli olmasını istiyorum.
Soru başlıkta beni uzun süre idare etmesi yani kaliteli olmasını istiyorum.
203 ile 102'nin farkı nedir ?G300S kronik sorunlu hiçbir şekilde alınmaz. G102/G203 Lightsync tavsiye ederim.
G300S alınır mı?
A101'de G300S gördüm almadan önce buraya sorayım dedim. CS:GO çoğunlukla oynadığım bir oyun.www.technopat.net
@quarexzs İkisinin aynı sadece farklı isimlendirme olduğunu duymuştum. İkisi arasında bir fark göremedim.
Tıpatıp aynı fotoğrafları kullanmışlar.
![]()
Logitech G G102 LIGHTSYNC RGB Oyuncu Mouse
Çeşitli canlı renklerde sunulan G102 gaming mouse ile oyun sürenizi en iyi şekilde değerlendirin.www.gaming.gen.tr
LOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Logitech G203 LIGHTSYNC RGB 6 Tuşlu Oyun Faresi
G203 Oyun Faresi satın alın. Renk dalgası efektli LIGHTSYNC RGB aydınlatma ve yaklaşık 16,8 milyon renk, oyun sınıfı algılayıcı, 8.000 maks. DPI, mekanik tıklamalar, G HUB ile yerleşik bellek ve daha fazlasını sunar.www.logitechg.com
Logitech G203 LIGHTSYNC RGB 6 Tuşlu Oyun Faresi
G203 Oyun Faresi satın alın. Renk dalgası efektli LIGHTSYNC RGB aydınlatma ve yaklaşık 16,8 milyon renk, oyun sınıfı algılayıcı, 8.000 maks. DPI, mekanik tıklamalar, G HUB ile yerleşik bellek ve daha fazlasını sunar.www.logitechg.com
O zaman g300s ye o kadar para akıtmaya gerek yok.Bu beni 1-2 yıl idare eder mi?Makrosu var oradaki düğmelere komutlar atabiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.