G102 vs Viper Mini vs Razer V2 mini

Woonzy

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2021
Mesajlar
381
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Muhasebe
MS1001 mouse aldım, beğenmedim iade ettim. Üstüne biraz daha para koydum bunlardan birin alma kararı aldım. Alternatiflerinizi yazabilirsiniz.
 
G102 güzel mouse bende kullanıyorum ama eskidi artık. Diğerleri arasında hiçbir fark yok sensör kalite vs aynı sadece tutuşuna göre hangisini tercih etmeniz size kalmış. Ben Viper Mini önerirdim. Mouse tutuş şekliniz nedir ona göre önerirsek daha doğru olur.
 
Tutuş şeklim claw grip, lod sorunu olmazsa daha iyi olur çünkü MS1001 yukarı kaldırınca da algılıyordu.
 
Razer Viper Mini claw kullanım için gayet uygun. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum nadiren tekerlekte sorun yapıyor onun dışında iş görür.
 
Tutuş şeklim claw grip, lod sorunu olmazsa daha iyi olur çünkü MS1001 yukarı kaldırınca da algılıyordu.

2 Razer modelinde de lod sorunu var ama şansınıza göre denk gelir ve Viper Mini de lod ayarları var düzeltebiliyorsunuz. Bende de areox 3 onda da lod var ama bir yolla çözmüştüm.
 
Yıllardır G102 kullanıyorum çok kaliteli olmasa da memnunum en kötü yanları kablosu ve skatezi bence. Viper mini almıştım iade ettim etmemim üç sebebi var birincisi çok kırılacak gibiydi ikincisi daha küçük gelmişti bana tam hatırlamıyorum ama öyle hissetmiştim üçüncüsü ise başka bir mouse daha almıştım. G102 nin skatezleri çok çabuk aşınıyor haberin olsun. (G102 skatezleri çok aşınınca garantiye verdim yenisini yolladılar)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı