G102'den G305'e geçilir mi?

Bütçe
1100
Kullanabilirsin.

Teşekkür ediyorum ancak önermemeniz biraz şüphelendirdi beni. G102'den de memnunum aslında bayağı. Ömrü uzun olmayacaksa biraz çekimserleştirdi beni.

G305'in şarjını bilmiyorum ama attığım model şarjla oluyor kendisinin yanından çıkan bir donglesi bir alıcısı bir de Type-C kablosu oluyor typce yi kasadan alıcıya takip alicinin ucuna dongleyi takip kullanabiliyorsunuz şarj için ise alıcıyı çıkarıp Type-C ile kasadan şarj ediyorsunuz.

Bildiğim, sevdiğim markadan gitmek daha cazip geliyor hocam bana. G305 tercih edersem sorun yaşar mıyım? Gecikmesi vs sorun olmaz değil mi?

Teşekkür ediyorum ancak önermemeniz biraz şüphelendirdi beni. G102'den de memnunum aslında bayağı. Ömrü uzun olmayacaksa biraz çekimserleştirdi beni.

Mouse biraz forumda araştırın görürsünüz ömrü erken bitiyor ilk zamanlarda arada çift Click atmaya başladı sonraları sensörü ara ara okumamaya başladı bende garanti belgesi ile sattım kurtuldum.

Bildiğim, sevdiğim markadan gitmek daha cazip geliyor hocam bana. G305 tercih edersem sorun yaşar mıyım? Gecikmesi vs sorun olmaz değil mi?

Hocam bildiğiniz markadan gidecekseniz tek o var ama @EfeAkkaya hocamın dediği sıkıntıları yaşama ihtimaliniz olabilir.

Bu bütçelerde Wireless mouse önermem zaten sayılı model var bir G305 bir de attack X3 ikisi de alınmaz.

Wireless zorunlumu hocam zorunlu ise en azıdan bütçenizi 1700 civarına çekmeye çalışın yoksa kablolu önerelim.

Wireless zorunlumu hocam zorunlu ise en azıdan bütçenizi 1700 civarına çekmeye çalışın yoksa kablolu önerelim.

Hocam kulaklıkta almam gerektiği için daha çekemem üste maalesef. Anca bu fiyatlar.
Wireless olursa güzel olur.

Wraith ama iade politikasına göre kutu açılırsa iade edemezsiniz kendi sitesi daha yumuşaktır ama garanti süreci yavaş olur onda da.

Wraith dışında göremedim site. Sorun olacağını da pek zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı