belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #21 Humbel dedi: Hocam kulaklıkta almam gerektiği için daha çekemem üste maalesef. Anca bu fiyatlar. Wireless olursa güzel olur. Wraith dışında göremedim site. Sorun olacağını da pek zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi elinize uymaz, görünüşünü sevmezsiniz iade almazlar.
Humbel dedi: Hocam kulaklıkta almam gerektiği için daha çekemem üste maalesef. Anca bu fiyatlar. Wireless olursa güzel olur. Wraith dışında göremedim site. Sorun olacağını da pek zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi elinize uymaz, görünüşünü sevmezsiniz iade almazlar.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Haziran 2024 #22 belirsizz dedi: Dediğim gibi elinize uymaz, görünüşünü sevmezsiniz iade almazlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
belirsizz dedi: Dediğim gibi elinize uymaz, görünüşünü sevmezsiniz iade almazlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.