G102s Prodigy farenin sol tuşunda çift tıklama var

Güntuğ Akgün

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirtildiği üzere faremde çift tıklama sorunu var. Bunu şu siteden de test ettim yaklaşık 6 7 tuşta bir bu hatayı veriyor. İnternette gezinirken çok can sıkıcı bir problem. Fareyi 2017 yazında aldım yani benim için fare kendini imha etse bile görevini yerine getirdi. Ama hiç hızlıca çift tıklama ihtiyacım yok. Hızla iki çift tıklamaları yok sayacak bir program vesaire var mıdır acaba? Herhangi bir şekilde bu sorunumu çözmek istiyorum. Teşekkür ederim. Çift tıklama hızını halihazırda en yavaşa aldım.

Logitech klasiği çift tıklama sorunu. Click'lerin oraya bant falan yapıştırıp çözenler oluyor nette. Ben denedim sorunu çözüyor ama tıklama hissiyatı falan değişiyor. Biraz daha zor tıklanıyor. Oyunda acayip iş yapmaz ama günlük kullanımda kurtarabilir.

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayım ama ben Prodigy modellerde bu sorun var diye biliyorum. G203 lightsync modeli kullanıyorum 3 yıldır herhangi bir çift tıklama yaşamadım.

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayım ama ben Prodigy modellerde bu sorun var diye biliyorum. G203 Lightsync modeli kullanıyorum 3 yıldır herhangi bir çift tıklama yaşamadım.

Evet hocam bu problem kronik 2 Logitech modelinde varmış biri benimki. Şükür ki benimki iyi hizmet etti ama çift tıklama ihtiyacım olmamasına rağmen çift tıklıyor. Çift tıklama olayını direkt istemli yapmam da dahil iptal edebilir miyim merakımdan açtım konuyu.

Logitech klasiği çift tıklama sorunu. Click'lerin oraya bant falan yapıştırıp çözenler oluyor nette. Ben denedim sorunu çözüyor ama tıklama hissiyatı falan değişiyor. Biraz daha zor tıklanıyor. Oyunda acayip iş yapmaz ama günlük kullanımda kurtarabilir.

Farenin içini açmayı mı gerektiriyor?

Farenin içini açmayı mı gerektiriyor?

Bu Video'da PC üzerinden çözmüş arkadaş ama ben denemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim yaptığımda tıkladığınız kısmı havaya kaldırıp altına bant yapıştırıyorsunuz. Siz üstteki videoyu bir deneyin belki çözüm olur. Diğer bir seçenek Switch'lerin orasının tozlanmış olması. Açıp orayı da temizleyerek deneyebilirsiniz.

İzlemiştim bu videoyu denedim olmadı kuvvetle muhtemel donanımsal gibi zaten en yavaşa da aldım yardımcı olmadı. Başka çözüm gelmezse mecbur bandı deneyeceğiz. Teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kökten bitsin diye uğraşırım derseniz switchlerini değiştirmeniz gerek ancak switchler TR piyasasında 50tlden başlıyor ve skatezleri de çöp olacağı için yenisi gerekir+lehimleme yapmak için ekipmana ihtiyacınız olur. Tüm bunlar da mouse 355 tl iken onarmak için masraf yapmaya değmez gibi...

Bu farenin genel bir sorunu maalesef. Klasik Logitech, çift tıklama sorunlu fareleri üretip durmuş. İade edip başka bir fare alınabilir ya da arkadaşların dediği yapılabilir.

Bahsi gecen switch uzerine kontak spreyi veya wd40 uygularsan gecici olarak cozersin, switch degistirmek disinda kalici bir cozum yok. Ama diger markalar iyi sanma, yillar icinde Logitech, Razer, Noccat, Corsair butun farelerimde bu problem olustu. Optik switchli bir fare almani oneririm.

Bahsi gecen switch uzerine kontak spreyi veya wd40 uygularsan gecici olarak cozersin, switch degistirmek disinda kalici bir cozum yok. Ama diger markalar iyi sanma, yillar icinde Logitech, Razer, Noccat, Corsair butun farelerimde bu problem olustu. Optik switchli bir fare almani oneririm.
evet uzun lafın kısası oyun hastasıysanız ve pcde çok zaman geçiriyorsanız optik switchli hafif bir fare bakmak en mantıklısı olur, bunun için önerimse viper mini kabloluda. wireless modeller ise çok pahalı oluyor optik'liyse çünkü genelde razer kullanıyor şu an en çok ama steelseries prime mini wireless ikinci el ucuz bulursanız kıyak olabilir, ya da 1500'e xm2we alıp bi 3-4 yıl yeni fare almayabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı