G2 D800 Telefonu Lollipop'a Güncelleme

Öncelikle cihazı ROOT'layın. Eğer Cloudy ROM'unu indirdiyseniz birde Bootloader Changer'i indirin. Daha sonra D800 modeli için olan AutoRec'i indirip kurmanız gerekiyor. AutoRec cihaza eski bir TWRP Recovery sürümü kuruyor. Bu yüzden Recovery'i güncellemekte fayda var. Bu işlemi de yaptıktan sonra TWRP üzerinden backup alın. Backup işlemi bittikten sonra wipe bölümünden Advanced Wipe'a girin. İnternal Storage dışında hepsini işaretleyin ve wipe işlemini yapın. İnstall bölümünden Bootloader Changer dosyasını seçip kurun. Karşınıza bazı seçenekler çıkacak, kendi modelinizi seçin o bölümde. Bu işlemi de yaptıktan sonra cihazı tekrar başlatmadan install bölümüne bir daha girin ve ROM dosyasını seçin. İşlem bittikten sonra altta reboot system tarzı bir yazı çıkacaktır, ona basarak cihazını yeniden başlatabilirsiniz. İlk defa bunu yapacaksanız size biraz karışık gelebilir. Takıldığınız veya anlamdığınız yerleri söylerseniz tek tek detaylı olarak anlatabilirim.

@BERWAR

@brk35 LG'nin bu Flash Tool sisteminden hiç bir şey anlamadım açıkçası Odin daha kolaydı. En iyisi telefonu telefoncuya götürecem orjinal Lollipop ROM'u kuracam gitsin. Bir de LG'nin orjinal ROM indirme sitesi vardı, sanırım. LG Support Tool adında ordan ülkelerin ROM'larına bakıyorum benim D800 modeli yine yok. D801 Verizon ROM'ları var ama D800 AT&T ROM'u yok.

Benim telefonun ROM'u acaba neden yok?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı