G2 şebeke sorunu

• Konuyu başlatan M3M3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 9.484
@Latios Bugün bi ara yine oldu şebeke gelmedi. Sonra uçuş moduna alıp tekrar uçuş modundan çıkarttım geldi. Yine çekmiyen bir yerdeydim çeken bir yere geçince hiç bir şey yapmadan geldi. Servise göndersem mi kararsız kaldım.

Bende bir kere bile böyle bir sorun olmadı:D Servis ne yapar bilmiyorum. Telefonu sıfırlamayı dene olmazsa servise ver bir baksınlar. En kötü yenisini verirler:)

Şu an full çekiyor. :) Hattanda şüpheneliyorum. Kestirdim çünkü telefona uyması için ama Lumia 520'de de böyle kullanmıştım. Sizin ordaki Zeytinburnun'da ki servise kendim gidip elden teslim etsem kaç güne sonuçlanır ki? 15 gün sürüyorsa yine Teknosa'ya teslim ederim.

Şu an full çekiyor. :) Hattanda şüpheneliyorum. Kestirdim çünkü telefona uyması için ama Lumia 520'de de böyle kullanmıştım. Sizin ordaki Zeytinburnun'da ki servise kendim gidip elden teslim etsem kaç güne sonuçlanır ki? 15 gün sürüyorsa yine Teknosa'ya teslim ederim.
Mecidiyeköy'e ver. Teknosa'ya verirsen kafadan 10 gün uzar süreç. Ben de kestirip kullanmıştım. Bir sıkıntı yoktu. sen önce bir resetle telefonu.

Başkasının hattını takıp dene bir kere. Ben bu güne kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım. Cihazın bir önceki sahibi de karşılaşmamış.
Başka kesik hatta yok ki. :) hat sağlam olmasa hep sorunlu olamaz mi? Telefoncunun telefonuda böyle oluyormuş genel sorun dedi. Sizde bende böyle olmuyor diyorsunuz. Bende de ara ara oluyor en iyisi servis galiba. Servise göndersem orda da sıfırlıyorlar mı cihazı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı