G2 vs G3 Hangisini Alayım

Sizce Hangisi G2 mi G3 mü ?

• Oy verenlerin toplamı
    7

dgkn89

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce G3 almıştım ama 1 gün sonra iade ettim. Sarjı 10 dakika da %37'den %25'e düşünce çok şaşırdım. Bütün G3ler mi yoksa benim aldığım cihazda mı sorun vardı ? Şarjı orjinal şarj aleti ile yapmamıştım android olmayan Samsung bir cihazın şarj aleti ile yapmıştım. Bununda etkisi olabilir mi ? 2K ekranın dezavantajı burada ortaya çıkıyor çok şabuk şarjı bitiyor. G3 kullanan arkadaşlar sizin cihazlarınızın şarjı ne kadar sürede bitiyor ? Herkes batarya açısından G2yi öneriyor ama aklım hala G3'de

Son düzenleyen: Moderatör:
G2'nin batarya üretim teknolojisi li-ion olmadığı için böyle bir sorun oluyordu. G2'yi başka bir şarj cihazıyla şarj edince takılmalar yaşanıyordu. G3 alabilirsiniz, kendi bataryasını kullandığınız taktirde bu sorunun bir daha olacağını sanmıyorum.

2 aydır g3 kullanıyorum pek oyun oynamam gunde 35-40 dk youtube video izliyorum 30 dk oyun ve diger günlük işlerimi yaparım şarjım rahat 1 gün yetiyor. (Sabah %100, aksam %17) parlaklık %80
10 dakikada %12 lik bir azalma banada çok geldi.

Hocam alabilirsen g2 ya da G3 yerine htc E8 e yönelmen bugün inceleme fırsatım oldu çok hoşuma gitti. Kasa ve kamera hariç m8 le bire bir aynısı. Fiyatıda 1500dü hafta sonu teknosada. Ayrıca Z2 kullanıcısı olarak Z2 yi de öneririm batarya süresinde Z2 ve Z3 gayet iyidir.

32 ve 16 GB olan G3 cihazları arasında sadece RAM farkı var değil mi ? Başka farklar var mı ?

Aynen hocam 16 lık ta 2, 32gb da 3 gb ram var.

Recep ya da Ali hocam yorum yaparsa çok sevinirim Tüm samimiyetim ile söylüyorum en iyi inceleme yapan Technopat. Her gün Youtube kanalına bakıyorum yeni eklenen video var mı diye.

Bence G2 veya htc e8 alın. Para cepte kalsın. İnan 800 liralık Zenfone 6 bile tatmin eder seni. G2'nin batarya performansı da çok iyi. Bence G2 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…