Merhaba arkadaşlar. Sorunum başlıktaki gibi. İlk önce dosya kopyalarken hata aldım (Maalesef hatayı hatırlamıyorum, not almadım
). Mecburen çıktım Unibeast'ten tabi. Daha sonra başka bir USB'yi GUID olarak bölümlendirip ismini USB yaptım (Dosya tipi haliyle Mac OS Extended Journaled). Daha sonra Unibeast'i tekrar başlattım (16 GB USB belleğimi seçtim, UEFI Bootloader'ı seçtim ve grafik olarak bir ayar değiştirmedim). Dosyaları kopyaladıktan sonra Unibeast, USB'ye bootloader yüklemeye geçti. 1-2 dakika sonra da tekrar hata verdi. Maalesef işlem iptal oldu yine. Rehberlere bakarak tek tek yaptığım her adımı kontrol ederek şimdi yine başlıyorum. Sizce neden hata alıyorum?
- USB belleğim Kingston DataTraveler 16 GB
- Attığım sistem Mac OS X El Capitan 10.11.1
- Unibeast 6.0.1 kullanıyorum.
- Unibeast'te bootloader modunu UEFI seçtim (Intel Pentium G2030 - MSI H61M P20 G3) ve grafik ayarlarından hiçbirini seçmedim.
- Bu işlemleri VirtualBox'a kurduğum iATKOS ML2 üzerinden yapıyorum.
Arkadaşlar hala bootloader kurulurken hata alıyorum. Log'lara göz attım ve EFI bölüntüsüne erişemediğini fark ettim (Yarın buraya da atarım log dosyalarını). Hatta bu kısmı terminal ile HFS veya FAT32 olarak biçimlendirmem için kodları da yazmış.
Sizce Clover'ın EFI bölüntüsüne erişememesinin sebebi nedir?
- USB belleğim Kingston DataTraveler 16 GB
- Attığım sistem Mac OS X El Capitan 10.11.1
- Unibeast 6.0.1 kullanıyorum.
- Unibeast'te bootloader modunu UEFI seçtim (Intel Pentium G2030 - MSI H61M P20 G3) ve grafik ayarlarından hiçbirini seçmedim.
- Bu işlemleri VirtualBox'a kurduğum iATKOS ML2 üzerinden yapıyorum.
Arkadaşlar hala bootloader kurulurken hata alıyorum. Log'lara göz attım ve EFI bölüntüsüne erişemediğini fark ettim (Yarın buraya da atarım log dosyalarını). Hatta bu kısmı terminal ile HFS veya FAT32 olarak biçimlendirmem için kodları da yazmış.
Sizce Clover'ın EFI bölüntüsüne erişememesinin sebebi nedir?