Yukarı da benim hurdanın sistem özellikleri yazıyor. arkadaşlar oyunlarda son bir senedir tırtıklanma sorunu yaşıyorum. Sorunum net olarak şu videodaki gibi. Bunun bir aa sorunu olduğunu zannetmiyorum ama FXAA kullandığım bir oyunda bu parıltılar, kırılmalar ve titreşimler daha az iken SMAA kullanılan oyunlarda aşırı fazla o kadar fazla ki oyundan soğuyorsun göze batıyor. Yabancı forumlarda araştırmama göre sorunu kimisi VGA, HDMI ya da Power kablolarını değiştirip sorunu çözerken kimisi de elektrik(voltaj) gibi sorunları çözerek ya da BIOS sıfırlama ile halletmiş. Mesela sabah yabancı bir forumda birisi ekran kartının voltajını düşürerek bu sorunu çözmüş. Lakin çok büyük bir kısım hala bu sorunu çözmüş durumda değil. "PC değiş, ekran kartı değiş, monitör değiş vb" diyenler olacak ama maalesef PC'yi tamamen değiştirip hatta ve hatta sorunu elektrik şebekelerinden kaynaklandığını düşünüp evini taşıyanlarda bile sorun devam ediyor. AMD Radeon 20.11.2 kullanıyorum işin tuhaf tarafı Radeon içinde yaptığım ayarlar oyuna etki etmiyor.(Görüntü keskinleştirme, chill ve renk ayarları hariç). Soruna sebep olan DX 11 olduğunu düşünüyordum ama OpenGL ile açtığım zaman yine olmuyor. Sorunu yaşamadığım tek oyun CS 1.6 sorunu çözen, çözüm önerebilecek var mı aranızda? BIOS son sürüm, en son 2013 yılında güncelleme gelmiş. Daha önce BIOS güncellemedim pek bilgim yok, BIOS'u silip tekrardan kurma imkanım var mı? Yarımlarını bekliyorum.