Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 29 Eylül 2020 #11 Efe10 dedi: Trust GXT 890 cada var ama kalitesi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Başka var mı bildiğiniz. Bu fiyata.
Efe10 dedi: Trust GXT 890 cada var ama kalitesi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Başka var mı bildiğiniz. Bu fiyata.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #12 Gamepower falan var ama alınmaz onlar. Trust dışında bildiğim yok.
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Eylül 2020 #13 Blax4 dedi: Bazı arkadaşlar n tuşuna kafasına göre basıyor diyor bazı arkadaşlar da bir yıl sonra tuşları biraz silindi diyor. Alınır mı? Almamalı mı? Genişletmek için tıkla... 1.5 seneye yakın süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım memnunum.
Blax4 dedi: Bazı arkadaşlar n tuşuna kafasına göre basıyor diyor bazı arkadaşlar da bir yıl sonra tuşları biraz silindi diyor. Alınır mı? Almamalı mı? Genişletmek için tıkla... 1.5 seneye yakın süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım memnunum.
Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 29 Eylül 2020 #14 Efe10 dedi: Gamepower falan var ama alınmaz onlar. Trust dışında bildiğim yok. Genişletmek için tıkla... Aman aman.
Efe10 dedi: Gamepower falan var ama alınmaz onlar. Trust dışında bildiğim yok. Genişletmek için tıkla... Aman aman.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 29 Eylül 2020 #15 Hiç sorun yaşamadım. Kusursuz bir klavye. Ne yazılımsal ne fiziksel ne de ışıklandırmayla alakalı bir sorun yaşamadım 2 yıldır.
Hiç sorun yaşamadım. Kusursuz bir klavye. Ne yazılımsal ne fiziksel ne de ışıklandırmayla alakalı bir sorun yaşamadım 2 yıldır.
Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 29 Eylül 2020 #16 Metzero dedi: 1.5 seneye yakın süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım memnunum. Genişletmek için tıkla... Kafam çok karıştı bazıları diyor ki o fiyata mekanik klavye alınır ya da membraneye o kadar para verilmez cidden kafam çok karıştı. Handsome Reis dedi: Hiç sorun yaşamadım. Kusursuz bir klavye. Ne yazılımsal ne fiziksel ne de ışıklandırmayla alakalı bir sorun yaşamadım 2 yıldır. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata önerdiğiniz mekanik klavye var mı? Son düzenleme: 29 Eylül 2020
Metzero dedi: 1.5 seneye yakın süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım memnunum. Genişletmek için tıkla... Kafam çok karıştı bazıları diyor ki o fiyata mekanik klavye alınır ya da membraneye o kadar para verilmez cidden kafam çok karıştı. Handsome Reis dedi: Hiç sorun yaşamadım. Kusursuz bir klavye. Ne yazılımsal ne fiziksel ne de ışıklandırmayla alakalı bir sorun yaşamadım 2 yıldır. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata önerdiğiniz mekanik klavye var mı?
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Eylül 2020 #17 Blax4 dedi: Kafam çok karıştı bazıları diyor ki o fiyata mekanik klavye alınır ya da membraneye o kadar para verilmez cidden kafam çok karıştı. Bu fiyata önerdiğiniz mekanik klavye var mı? Genişletmek için tıkla... Kötü bir mekanik klavye almaktansa iyi bir membran klavyeyi tercih ederim.
Blax4 dedi: Kafam çok karıştı bazıları diyor ki o fiyata mekanik klavye alınır ya da membraneye o kadar para verilmez cidden kafam çok karıştı. Bu fiyata önerdiğiniz mekanik klavye var mı? Genişletmek için tıkla... Kötü bir mekanik klavye almaktansa iyi bir membran klavyeyi tercih ederim.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #18 Metzero dedi: Kötü bir mekanik klavye almaktansa iyi bir membran klavyeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Tam bunun için bir konu açmıştım, bakabilirsiniz. İyi marka membran vs. kötü marka mekanik Logitech G213 alsam mı daha iyi olur yoksa ''kötü sayılabilecek'' markalardan mekanik klavye alsam mı daha iyi olur? www.technopat.net
Metzero dedi: Kötü bir mekanik klavye almaktansa iyi bir membran klavyeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Tam bunun için bir konu açmıştım, bakabilirsiniz. İyi marka membran vs. kötü marka mekanik Logitech G213 alsam mı daha iyi olur yoksa ''kötü sayılabilecek'' markalardan mekanik klavye alsam mı daha iyi olur? www.technopat.net
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.670 Çözümler 6 29 Eylül 2020 #19 Blax4 dedi: Nereden almıştınız. Teknosa'dan almıştım. Genişletmek için tıkla...