G213 Işık Uyku Modu Ayarlama

O kısmı biliyorum. Parlaklığı nereden ayarlıyorsunuz?
415589

Merhaba. Aynı donanımlara ben de sahibim. RGB senkronizsayon sorunu yaşıyordum onu çözdüm. Dediğiniz olaya gelince, evet klavyenin uyku modu yok. Belki klavye üzerinde LED açma kapama tuşu vardır diye bilmiyorum. Neyse benim mouse 15dk ya ayarlı. 15 dk sonra monitör de mouse da kapanıyor ancak klavye yanmaya devam ediyor. Ama sonrasında şunu fark ettim her şey kapandıktan sonra ben fareyi hareket ettirince monitör açılıyor, farenin ışığı yanıyor diyelim. Bu olduktan sonra işlem yapmadığında klavye sönüyor. İşlem yapınca tekrar yanıyor. Bu dediğim olay 15-20 sn de bir oluyor. Her işlem yapmadığınızda klavyenin ışığı sönüyor ilginç bir şekilde. Tekrar LGS programını açıp ışık ayarına girince düzeliyor. Anlam veremedim ben de.

Hocam Logitech G102 kullanıyorum G HUB da bulamadım nereden ayarlıyoruz tam olarak uyku modunu?

Hocam Logitech G102 kullanıyorum G HUB da bulamadım nereden ayarlıyoruz tam olarak uyku modunu?
Merhaba dostum uzun zamandır giriş yapmamıştım ancak görüyorum yazdığını kusura bakma. Attığım görselde uyku zamanlayıcısı var oradan yapabilirsin. Ben Ghub kullanmıyorum hoşuma gitmedi o.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-20 234522.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-20 234522.png
    444,8 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı