Klavyenin sorunlu olduğunu bile bile çok beğendiğim için denemek için almıştım. Daha 1 hafta olmadı, dün t tuşu basmamaya başladı. Logitech'in garanti konusunda bayağı iyi olduğunu duymuştum. Bir arkadaşa elindeki klaveyi almadın, bir üstünü göndremişti ondan dolayı iade düşünmüyorum. Garanti ile şansımı deneyeceğim fakat ondan önce emin olmak istedim t tuşunda gerçekten sorun mu var?
Ben de 1,5 ay önce aldım kullanıyorum bi sıkıntısı yok. Ama tuşlar konusunda bana da demişlerdi sıkıntı olabilir diye olmadı. Bende Logitech'in garanti konusunda çok iyi olduğu için aldım. Herkes bu sorunu yaşamasa da yaşayanlar var yakında bu klavyenin de Lightsnyc modeli çıkar benden demesi
Ben de 1,5 ay önce aldım kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Ama tuşlar konusunda bana da demişlerdi sıkıntı olabilir diye olmadı. Bende Logitech'in garanti konusunda çok iyi olduğu için aldım. Herkes bu sorunu yaşamasa da yaşayanlar var yakında bu klavyenin de lightsnyc modeli çıkar benden demesi
Selamlar elimde G213 Prodigy klavye var ancak bir sıkıntısı oldu, Logitech'e yazdığımda ise G413 verebileceklerini söylediler. Bilek desteği olmadığı için biraz çekindim, iyi bir klavye midir? G213'ü aratır mı, cevaplarsanız sevinirim.