G213 t tuşu basılı kalmıyor

Klavyenin sorunlu olduğunu bile bile çok beğendiğim için denemek için almıştım. Daha 1 hafta olmadı, dün t tuşu basmamaya başladı. Logitech'in garanti konusunda bayağı iyi olduğunu duymuştum. Bir arkadaşa elindeki klaveyi almadın, bir üstünü göndremişti ondan dolayı iade düşünmüyorum. Garanti ile şansımı deneyeceğim fakat ondan önce emin olmak istedim t tuşunda gerçekten sorun mu var?

youtube

Ben de 1,5 ay önce aldım kullanıyorum bi sıkıntısı yok. Ama tuşlar konusunda bana da demişlerdi sıkıntı olabilir diye olmadı. Bende Logitech'in garanti konusunda çok iyi olduğu için aldım. Herkes bu sorunu yaşamasa da yaşayanlar var yakında bu klavyenin de Lightsnyc modeli çıkar benden demesi :D

Ben de 1,5 ay önce aldım kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Ama tuşlar konusunda bana da demişlerdi sıkıntı olabilir diye olmadı. Bende Logitech'in garanti konusunda çok iyi olduğu için aldım. Herkes bu sorunu yaşamasa da yaşayanlar var yakında bu klavyenin de lightsnyc modeli çıkar benden demesi :D

Tasarım ve RGB'si bayağı iyi yalan söylemeyim fakat işte :D

Kronik tuş sorunlu klavye. İade edin ve bir daha G213'e bulaşmayın.

İade etmeyi düşünmüyorum garanti ile şansımı deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı