G230 ve G430 arasındaki fark nedir?

Daha fazla  
Arkadaşlar bir arkadaşım kulaklık alacak bana sordu. Ben de Logitech'i pek bilmiyorum. O yüzden sizlere bir sormak istedim. G230 ve G430 birbirine çok benziyor ama fiyat farkı fazla. Arada çok fark var mıdır bu fiyat farkına değecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
G430 da 7.1 ses sistemi mevcut. Mikrafonu daha iyi: Cızırtı engelleyicisine sahip ve arka plan seslerini siliyor.

Ayrıca yazılımı baya iyi. Sesin nereden ne kadar geleceğini ayarlayabiliyorsunuz.

G430 da 7.1 ses sistemi mevcut. Mikrafonu daha iyi: Cızırtı engelleyicisine sahip ve arka plan seslerini siliyor.

Ayrıca yazılımı baya iyi. Sesin nereden ne kadar geleceğini ayarlayabiliyorsunuz.
Bu özellikler G230'da yok mu? Bu arada G230 önerir misiniz G430 karşılanamıyorsa? G230 nasıldır? Özellikleri nelerdir?

Simdi logitech yeni bir seri cikartti g pro ve yeni bir kulaklik g231 7.1 degil fakat iki kulaklikdanda daha hafif ayrica ps3,4 ve Xbox uyumlu digerleri degil en iyi ozelligide tek yonlu mikrofon teknolojisi bu kulaklikda logitechin suana kadar yaptigi en iyi mikrofon var

Fakat henuz piyasaya surulmedi biraz bekle bence

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı