Logitech G230 vs G430 vs G231

Corsair mouse'lar hakkında çok bir bilgim yok. @Onur Altuğ Sever
Benim de henüz fazla Corsair fare tecrübem yok, zaten bu ay malesef Dark Core maceramı ertelemek zorunda kaldım.

Yinede şunu söyleyebilirim Corsair Sabre(Avago 3989) piyasada ortalama 270 TL civarında, Corsair Harpoon(Pixart PMW3320) ise 160 TL civarında. Sabre'nin fiyatı çok daha ucuza geliyor.

Çok uzun süredir dandik bir Philips kulaklık (Philips SHM1900/00 ) kullanıyorum ve konfor 0, artık değiştirme zamanı geldi :D

Önümde 3 seçenek var;

90 TL'ye G230
220 TL'ye G430
200 TL'ye G231

Hepsi ikinci el.

Başka alternatifiniz varsa o da olur, aradığım şeyler ultra-konfor ve birkaç yıl sorunsuzca kullanabilmek. Bir de tabii ki de fiyat :)
Snopy, Everest vb. leş markalar "önermeyin" lütfen.
Aklımda 1 hafta içerisinde senin kullandığın kulaklıktan almak vardı. Konfor 0 dedin bitirdin beni. Alacağım ve merak ettiğim için soruyorum, acaba kulaklığınız hakkında detaylı bilgi verir misiniz? Konfor 0 derken zamanla konforumu azaldı yoksa aldığınızdan beri sıfır mıydı? Birde ses kalitesi malzeme kalitesi falan nasıl? Konuyu biraz böldüm ama almayı düşündüğüm için soruyorum yanlış anlamayın.:)

Aklımda 1 hafta içerisinde senin kullandığın kulaklıktan almak vardı. Konfor 0 dedin bitirdin beni. Alacağım ve merak ettiğim için soruyorum, acaba kulaklığınız hakkında detaylı bilgi verir misiniz? Konfor 0 derken zamanla konforumu azaldı yoksa aldığınızdan beri sıfır mıydı? Birde ses kalitesi malzeme kalitesi falan nasıl? Konuyu biraz böldüm ama almayı düşündüğüm için soruyorum yanlış anlamayın.:)

Tepesi varya kulaklığın , hani 2 tane plastik çubuktan oluşan işte orası yer çekimi sayesinde kafatasımı eziyor. Mikrofon kendiliğinden birkaç ay sonra bozuldu sonra bir kere masadan düştü kulaklık ve soldaki mıknatıs yerinden çıktı galiba (veya ona benzer boyutlarda bir parça) ve solda ses yok arada kafa salıyorum ve soldan ses tekrar geliyor ama sesi %100 de alsam %20 gibi geliyor . Kulak yastıkları varya , üstündeki garip siyah kaplama ilk 3 ayın sonunda %80 oranında yok oldu şuanda hiç var olmamış gibi ayrıca kulaklarımı acıtmak ne kelime patates gibi eziyor.
AMA bu sorunların çoğuna (üst kısmın yarattığı baş ağrısı hariç) bağışıklık kazandım ve böylece Philips'in sayesinde BDSM Dungeon'lardaki tolere sürem çünkü derimdeki acı reseptörleri ve beynimdeki acı merkezi tamamen yok oldu.

Alma aldırma. bunun yerine kulakiçi kulaklık alıp ona komple süngerden bir kulaküstü kulaklık şeklinde bir kap yapabilirsin, daha yararlı olur.
almışken logitech G430'U al bence ileride pişman olmazsın.
200tl civarına veya altına bulabilirsem HyperX Cloud Stinger alıcam :

Orada belirttiğiniz kulaklıkların konfor anlamında kartondan farkı yok.
O fiyat çevresinde çok fazla kulaklık yok biraz artırıp ya bunu ya da Cloud Stinger'ı alabilirsiniz. Birkaç yıl kullanmak gibi bir fikriniz varsa Logitech'den uzak durun özellikle o yazdığınız karton modellerinden.
Orada belirttiğiniz kulaklıkların konfor anlamında kartondan farkı yok.
O fiyat çevresinde çok fazla kulaklık yok biraz artırıp ya bunu ya da Cloud Stinger'ı alabilirsiniz. Birkaç yıl kullanmak gibi bir fikriniz varsa Logitech'den uzak durun özellikle o yazdığınız karton modellerinden.

Hyperx Cloud Core nasıldır ?
Kargosu ile beraber toplam 258 TL'ye sıfır HyperX Cloud Stinger aldım , klavye olarak 450 TL'ye çok az kullanılmış kondisyonu iyi durumda Corsair Strafe RGB aldım , mouse olarakta 160 TL'ye çok az kullanılmış Corsair M65 Pro RGB'de karar kıldım (siyah klavyenin yanında güzel bir görünüm olması için beyaz versiyonunu alacağım). Elime ulaşınca hepsinin ilk izlenimlerini ve 1 ay kullanım sonucu incelemelerimi foruma yazacağım.

Mousepad alıcam ama yardıma ihtiyacım, şu konuda anlattığım şekilde bir şey yapmayı planlıyorum ; Mousepad, 2 bilek desteği, halı kombosu olur mu?

Yardımların için teşekkürler @aroundtheoutside

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı