G2412F 23.8″ flat Rapid 1ms 180Hz alınır mı?

Bütçe
Max 5k

yusuf_

Hectopat
Monitör
Şuanki Aoc C24G1, almayı düşündüğüm Msi G2412F
Arkadaşlar şu anki monitörümde panelden kaynaklandığını düşündüğüm bir çizgi ve kararma problemi var. Önceki konularımdan bulabilirsiniz.
Sorunu çözemezsem 4500'e kadar bir monitor bakıyorum. Sizce bu iyi midir? Şu anki kullandığım monitor AOC C24G1'di. Yeni baktığım monitörün C24G1'den eksi ve artıları nelerdir? C24G1'de hafif ghost oluyordu. MSI'daki GtG özelliği bunu engelleyen bir şey mi?

Arkadaşlar şu anki monitörümde panelden kaynaklandığını düşündüğüm bir çizgi ve kararma problemi var. Önceki konularımdan bulabilirsiniz.

Sorunu çözemezsem 4500'e kadar bir monitor bakıyorum. Sizce bu iyi midir? Şu anki kullandığım monitor AOC C24G1'di. Yeni baktığım monitörün C24G1'den eksi ve artıları nelerdir? C24G1'de hafif ghost oluyordu. MSI'daki GtG özelliği bunu engelleyen bir şey mi?

Link atmayı unutmuşum: MSI G2412F 23.8" Flat Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Link atmayı unutmuşum: MSI G2412F 23.8" Flat Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Hocam açıkçası bir G244pf E2 değil ama sonucunda kuzenler ikisi de o yüzden birbirine yakın özellikteler.
Aslında eğer monitördeki renklerin canlılığı senin için o kadar önemli değilse almanı öneririm çünkü neredeyse aynılar bu konu hariç, ha bir de fiyatı birazcık daha pahalı onun. Sana kalmış hocam.😀

Hocam açıkçası bir G244pf E2 değil ama sonucunda kuzenler ikisi de o yüzden birbirine yakın özellikteler.
Aslında eğer monitördeki renklerin canlılığı senin için o kadar önemli değilse almanı öneririm çünkü neredeyse aynılar bu konu hariç, ha bir de fiyatı birazcık daha pahalı onun. Sana kalmış hocam.😀
Anlamadım dostum senin dediğinin mi renkleri canlı, benim attığımın mı? Hem hikayeli hem online oyunlar oynuyorum. Gtg teknolojisi de renkler de önemli benim için.

Dediğin monitörü de bir sitede 4200 liraya buldum. Yani fiyata göre değilde genel olarak sadece özelliklerine göre yorum yapsan da olur

Anlamadım dostum senin dediğinin mi renkleri canlı, benim attığımın mı? Hem hikayeli hem Online oyunlar oynuyorum. GtG teknolojisi de renkler de önemli benim için.

Dediğin monitörü de bir sitede 4200 liraya buldum. Yani fiyata göre değil de genel olarak sadece özelliklerine göre yorum yapsan da olur.

Özelliklerine göre G244pf E2 almanı öneririm hocam. Şimdiden iyi oyunlar.

G2412F modelini bir süre kullandım, renk doygunluğu bakımından biraz sönük kalan bir monitör ama FPS oyunları için hız konusunda oldukça iyi. Ben renklerini sevmediğim için iade ettim, kırmızı renkler eski monitörüme nazaran resmen turuncu gibiydi. Bu alışkanlıktan kaynaklanan bir durum da olabilir. Ghosting ve ışık sızması gibi problemler yoktu monitörde ancak felaket bir IPS Glow mevcuttu. Bir şeyler izlerken ekrandaki siyahlar parlıyordu.

Renklerin biraz daha canlı/doygun gözükmesini istiyorsan MAG 256F modeline bakmanı öneririm. Kullanmadım ancak kağıt üstünde daha iyi görünüyor. Bütçemi daha yüksek yenileme hızı ve çözünürlük için artırmasaydım onu tercih ederdim. Yalnız bu monitörde pivot özellikleri yok bilgin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı