G24F-2 görev çubuğunda çizgiler oluyor

MrHakki

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar. Monitörün en altında çizgiler çıkmaya başlamıştı ve giderek artıyordu. Artık rahatsız edici kısmına gelmeye başladı. Eğer bu monitörün garantisi 2 yılsa daha 2 yıl olmadı fakat garantisinin olduğunun kanıtı gerekiyorsa nasıl kanıtlarım bilmiyorum. Gigabyte'ın garanti servisinin kötü olduğunu duymuştum forumlarda.

İrisi de ServisPoint'e yollayın demişti. Garantiye yolladığımda 1 ay beklesem bile sorunu çözmezlerse diye korkuyorum.

Yedek monitör olmadığı için garantiye yollamayı da pek istemiyorum ama yapacak başka bir şey de yok.

Dosya Ekleri

• 1721161774390.png
    1721161774390.png
    686,8 KB · Görüntüleme: 148
  • 1721161789380.png
    1721161789380.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 136
  • 1721161800945.png
    1721161800945.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 139
Monitörün etiketinde seri numarası olacaktır onlar oradan garantisi olduğunu görebiliyorlar.

Nereden aldıysanız oraya gönderim sağlayın. İsterseniz direkt servis pointe gönderim sağlayabilirsiniz. Kutu içeriği eksiksiz bir şekilde olmalı. Garantileri 2 yıl evet.

Sanırım monitörün kutusunu attım. Eğer monitörün kutusu yoksa ServisPoint bakmıyor mu? Eğer duruma göre değişkenlik gösteriyorsa ve tamir edebilecekler Gigabyte servisine mi yollamalıyım yoksa ServisPoint'e mi yollamalıyım? Gigabyte diyosanız nasıl garantiye yollanır bilmiyorum

Sanırım monitörün kutusunu attım. Eğer monitörün kutusu yoksa ServisPoint bakmıyor mu? Eğer duruma göre değişkenlik gösteriyorsa ve tamir edebilecekler Gigabyte servisine mi yollamalıyım yoksa ServisPoint'e mi yollamalıyım? Gigabyte diyosanız nasıl garantiye yollanır bilmiyorum

ServisPoint'le konusun. Ben İtopya'yı aradığımda bana eksiksiz getirmemi söylediler.

Yakın zamanda 1.5 yıllık Msi Optix MAG245R2 monitörümde sizinle aynı problemi yaşadım.
msi ariza.jpeg alt cizgi.jpeg

Monitörü Servispoint'e gönderdim ve ertesi gün panel arızası nedeniyle direkt iade/değişim raporunu verdiler. Sizin de çok bekleyeceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca Servispoint ile iletişime geçtiğimde monitörün kendi kutusu ile göndermemin şart olmadığını ancak kargo sırasında monitörün zarar görmemesi için orijinal kutusu ile göndermemi tavsiye etmişlerdi. Ancak siz gene de servise mail atın.

Son düzenleme:
Yakın zamanda 1.5 yıllık MSI Optix MAG245R2 monitörümde sizinle aynı problemi yaşadım.
Eki Görüntüle 2255107Eki Görüntüle 2255108

Monitörü ServisPoint'e gönderdim ve ertesi gün panel arızası nedeniyle direkt iade/değişim raporunu verdiler. Sizin de çok bekleyeceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca ServisPoint ile iletişime geçtiğimde monitörün kendi kutusu ile göndermemin şart olmadığını ancak kargo sırasında monitörün zarar görmemesi için orijinal kutusu ile göndermemi tavsiye etmişlerdi. Ancak siz gene de servise mail atın.

iade/değişim kuponu ile MSI'dan yenisini mi almış oldun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı