Arkadaşlar Gigabyte G24F-2 monitör almayı düşünüyorum da 165-180 Hz alabileceğim kaliteli bir DisplayPort kablo önerir misiniz? Ben Ugreen markasına güveniyorum ama modeller hakkında hiçbir bilgim yok. Ne tavsiye edersiniz?
Çok garip değil mi ya. Şey yapsam peki sorun olur mu zaten kutunun içinden hdmi çıkıyor hdmi ile bağlayıp bios işimi halledip sonra DP ile kullansam? Bu arada sen monitörden memnun musun ve hdmi ile mi yoksa DP ile mi kullanıyorsun?Aynı monitörü kullanıyorum.
HDMI kablosu bir süre işini görür ben çift monitöre geçtiğim için kartta tek HDMI portu vardı ana ekran için Amazon'dan bu kabloyu aldım. Kablosu kalın ve gerçekten sağlam 1080p de 144Hz veriyor 165-180Hz e çıkacağını düşünüyorum.
Ugreen DP Kablo
Çok garip değil mi ya. Şey yapsam peki sorun olur mu zaten kutunun içinden HDMI çıkıyor HDMI ile bağlayıp BIOS işimi halledip sonra DP ile kullansam? Bu arada sen monitörden memnun musun ve HDMI ile mi yoksa DP ile mi kullanıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.