G24F-2 için DP kablo önerisi

1.4 DP versiyon kablo. Rahatlıkla destekliyor. Sadece monitörün DP girişi 1.2 yani 1.2 üzerinden görüntü aktarımı yapacak. Bende aynı türden kullanıyorum. Her monitörde 1.4 giriş yok. Zaten çok da gerek yok.
Peki mönitör 1.2 kablo 1.4 diye uyuşmazlık yuvaya oturmama gibi bir şey olmaz eminsiniz değil mi? Bu arada monitörün siparişini şimdi itopyadan verdim sizce ne zamana ulaşır Mersin'deyim ben.

Peki monitör 1.2 kablo 1.4 diye uyuşmazlık yuvaya oturmama gibi bir şey olmaz eminsiniz değil mi? Bu arada monitörün siparişini şimdi İtopya'dan verdim sizce ne zamana ulaşır Mersin'deyim ben.

Sana attığım DP'yi ben kullanıyorum 1.4 sertifikalı. Monitörüm ASUS 1.2 girişli. Sıfır sıkıntı sıfır sorunla kullanıyorum (nazar değmesin). Uyum sorunu olmaz. Girişler hep aynı.
Kargo hakkında maalesef bilgim yok. Onu firmaya danış istersen.

Peki mönitör 1.2 kablo 1.4 diye uyuşmazlık yuvaya oturmama gibi bir şey olmaz eminsiniz değil mi? Bu arada monitörün siparişini şimdi itopyadan verdim sizce ne zamana ulaşır Mersin'deyim ben.
Yoğunluk olabilir. İndirim zamanı stoklardan ürünlerin çıkışı biraz gecikebilir. Süre 2-3 günde olabilir 5-6 da. İndirim zamanlarında bu tarz sorun yaşayanlar olmuştu. Biraz sabırlı olmalısın.

Ben de dün sipariş verdim tahmini teslim yarın gözüküyor İzmir'deyim hocam. DP olarak Paugge tercih edeceğim ben sanırım çoğu forumda en çok önerilen kablo:Amazon.com.tr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı