G24F-2 iyi bir seçenek mi?

Bütçe
3500-5000

enesiskk

Decapat
Monitör
G24F-2
G-24F-2 1 ay kadar öncesine 3.750 civarı bir fiyata düştüğünde forumdaki çoğu kişi önermişti ancak şu an fiyatı 5000TL. Almayı düşünüyorum ancak daha iyi bir alternatifi var mı bilemedim. Fiyat olarak daha ucuz olabilecek vs. daha iyi bir alternatif?

4.400'den fazla verilmez.
Uygun fiyatlı olarak en iyi seçenek bu var.

Monitörler çok zamlandı hocam. Artık normal görün bu fiyatları.
Daha iyi alternatif olarak bu var:
Tek kötü yanı yükseklik ayarı yok. Geri kalan yönlerde G24F2'den daha iyidir.

Monitörler çok zamlandı hocam. Artık normal görün bu fiyatları.
Daha iyi alternatif olarak bu var:
Tek kötü yanı yükseklik ayarı yok. Geri kalan yönlerde G24F2'den daha iyidir.
Yine de G24F-2 için bu fiyat her türlü fazla. Renkleri kötü diyemem ama bi' değişik geliyor ayrıca panel kalitesi de bu alternatiflerine göre biraz düşük bana göre. Yazılımı ise bayağı bir dandik. Bu tarz alternatifleri gözümde her zaman daha mantıklı ama masama ve 2. monitörüme uyduğu için mecburen G24F-2 tercih ettim :) Bu tarz durumlarda yine alınır, ama bu alternatifleri varken 4.4'ten fazla vermek mantıklı gelmiyor.

1689865499063.png

Şimdi bakarken fark ettim mağazadan alırsam 4400TL'ye alabiliyorum sanırsam. G24F-2'yi tercih etmeden önce ikinizin attığı monitörlerle karşılaştırmıştım ve ASUS'u tercih etmeme sebebim resimlerde yukarıya hafif eğimli gözükmesi (şu anki monitörümde öyle ve bu sebepten rahat edemiyorum). MSI tercih etmeme sebebim de G24F-2YE göre HDR özelliğinin bulunmamasıydı. Yine de yorumlarınıza açığım 4400TLYKen tercih edilecek bir monitör mü?

Yine de G24F-2 için bu fiyat her türlü fazla. Renkleri kötü diyemem ama bi' değişik geliyor ayrıca panel kalitesi de bu alternatiflerine göre biraz düşük bana göre. Yazılımı ise bayağı bir dandik. Bu tarz alternatifleri gözümde her zaman daha mantıklı ama masama ve 2. monitörüme uyduğu için mecburen G24F-2 tercih ettim :) Bu tarz durumlarda yine alınır, ama bu alternatifleri varken 4.4'ten fazla vermek mantıklı gelmiyor.

En kötü IPS 144Hz monitör 4300TL iken 5K bence bu monitör için pek fazla değil.
G2412 ile aynı panel aslında ama arka aydınlatma olarak bir tık daha kötü G24F2. Aynı bütçede daha iyi alternatifi yok zaten.

Renkler size garip geliyorsa menüden ayarlayabilirsiniz. Yazılımını neden svemediniz anlamadım, alanlar OSD menüsünü çok övüyordu.

VP249QGR bir alternatif değil bu arada. G24F2 özellikle renk konusunda ondan daha iyi.

Eki Görüntüle 1869961

Şimdi bakarken fark ettim mağazadan alırsam 4400TL'ye alabiliyorum sanırsam. G24F-2'yi tercih etmeden önce ikinizin attığı monitörlerle karşılaştırmıştım ve ASUS'u tercih etmeme sebebim resimlerde yukarıya hafif eğimli gözükmesi (şu anki monitörümde öyle ve bu sebepten rahat edemiyorum). MSI tercih etmeme sebebim de G24F-2YE göre HDR özelliğinin bulunmamasıydı. Yine de yorumlarınıza açığım 4400TLYKen tercih edilecek bir monitör mü?
G24F-2, sorunlu monitör. G2412 tercih edin bütçe yoksa.

Eki Görüntüle 1869961

Outlet mağazası o.

G24F-2, sorunlu monitör. G2412 tercih edin bütçe yoksa.
Sorunlu değil. G24F sorunlu ama G24F-2 modelinde bahsettiğiniz sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı