Elektronik G24F-2 ve 24G2SPU/BK tekrardan stoklarda!

Herkes burada iken bir soru sormak istiyorum bende aynı monitör var ve sadece bir pixel sadece mavi renk vermiyor. Sorun teşkil eder mi sizce. Uğraşmak istemiyorum açıkçası zaten rahatsız etmiyor.

Rahatsız etmiyorsa kullan ama rahatsız ediyorsa 1 hafta monitörsüz durabilirm diyorsan değişime yolla

Rahatsız etmiyorsa kullan ama rahatsız ediyorsa 1 hafta monitörsüz durabilirm diyorsan değişime yolla.

Hocam kalsın o zaman benlik sorun yok nüyüyeceğini sanmıyorum eski monitörüm 12 yıllık idi ve hiçbir şekilde pixel büyümesi olmamıştı.

Hocam kalsın o zaman benlik sorun yok nüyüyeceğini sanmıyorum eski monitörüm 12 yıllık idi ve hiçbir şekilde pixel büyümesi olmamıştı.

Şimdiki monitörler öyle sağlam değil yalnız eskiler sağlamdı benim bir önceki ViewSonic 144Hz monitörüm küçük bir ışık vardı 1 yıl önce sıfır almıştım ışık dağıldı komple sattım ve bunu aldım inşallah büyümez

İnşallah hocam, sadece mavide yanmadığı için dert etmedim pek. 3-4 hafta oldu zaten ilk aldığımda fark etmedim. Test yaptığım halde sadece mavide yanmadığı için pixel fark edemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…