Sanırım sizlere karşı bir sempati beslemişler. Karşılaştığım ölü piksel sorunu üzerine, alışveriş yaptığım firmaya başvurarak, monitörümü yetkili servise yönlendirdim. Ancak, yetkili servis ne yazık ki bu durumun bir çözüm gerektirmediğini ifade eden bir yanıtla monitörümü geri gönderdi. Bu durum karşısında çaresiz kalmamak adına tüketici hakem heyeti'ne başvuruda bulundum.
Başvurumun üzerinden 10 gün geçmişti ki, satıcı firmadan beklenmedik bir telefon aldım. Bana, monitörümü kendilerine göndermemi rica ettiler. Yetkili servise ulaştırma ve değişim sürecini yönetmeyi taahhüt ettiler. İlgileri karşısında memnun kaldım ve monitörümü gönderdim. Şimdi ise sonuçları beklemekteyim.
Bu süreçte tüketici hakem heyeti de durumu yakından takip etmekte ve bir bilirkişi incelemesi yapılmasını beklemekte. Eğer herhangi bir nedenle monitörüm değiştirilmezse, bilirkişi incelemesinin sonucuna dayanarak, icra yoluyla haklarımı aramayı planlıyorum.
Dell markasından şaşmamak gerektiğini bilsem de, bu sefer bir risk almayı seçtim. Ancak, bu tecrübe sayesinde gelecekte daha bilinçli kararlar alabileceğim.