G24F-2 vs G244F

Salih7158

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İkisi de birbirinden güzel olan monitörler G244F ve G24F-2 arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olacaktır ve neden?

G24F-2 kullanıyorum ve memnunum. IPS'in güzel renkleri ile 180 Hz bir arada.

Yinede forumda G244F daha çok önerilir.

G24F-2'de ölü piksel ihtimali daha yüksek. Ben ve birçok kişi karşılaşmadı ama karşılaşanlar da var.

Ölü piksel sorunu olmasaydı G24F-2 daha mı iyi olurdu? Peki G244F'de pivot özelliği var mı? Aşağı sağa sola doğru hareket ettirebiliyor muyuz yani?

@Salih7158 G24F-2'de asansör var, yukarı aşağı için. G244F'de ne var bilmiyorum.

Hemen hemen her monitörün ölü piksel yorumu vardır. Birileri buna denk geliyor. Monitörde ölü piksele bakmak ürün almadan önce "Şikayet Var"dan yorumlara bakmak ile aynı benim için. Bende G24F-2 var ve ölü piksel sorunu olmadı. 180 hz ve IPS panelinden çok memnunum. Almanı tavsiye ederim.

Hemen hemen her monitörün ölü piksel yorumu vardır. Birileri buna denk geliyor. Monitörde ölü piksele bakmak ürün almadan önce "Şikayet Var"dan yorumlara bakmak ile aynı benim için. Bende G24F-2 var ve ölü piksel sorunu olmadı. 180 Hz ve IPS panelinden çok memnunum. Almanı tavsiye ederim.

Bende başta G24F-2 düşündüm fakat ölü piksel sorunu çıkanları gördüm. Kararsız kaldım. MSI hoşuma gitmedi açıkçası

Başta 24G2SPU/BK almayı düşünüyordum zamlanınca alamadım. G24F-2'de ölü piksel çıkarsa hiç uğraşamam vallahi.

Bende başta G24F-2 düşündüm fakat ölü piksel sorunu çıkanları gördüm. Kararsız kaldım. MSI hoşuma gitmedi açıkçası

Başta 24G2SPU/BK almayı düşünüyordum zamlanınca alamadım. G24F-2'de ölü piksel çıkarsa hiç uğraşamam vallahi.
İtopyadan aldım. Aldıktan hemen sonra orada ölü piksel testi yapıp bana verdiler. Eğer sıkıntı çıksaydı orada çözülecekti. Seninde bir mağazadan almanı tavsiye ederim eğer uğraşmak istemiyorsan. Her monitörün ölü piksel sorunu oluyor. Ona bakılarak monitör alınmaz. Bu dediğim tüm monitörler için geçerli değil. Kronik sorunu olan modeller var ancak G24F-2 bunlardan biri değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı