Neden peki? Ne üstünlüğü var?G24F-2 kullanıyorum ve memnunum. IPS'in güzel renkleri ile 180 Hz bir arada.
Yinede forumda G244F daha çok önerilir.
G24F-2'de ölü piksel ihtimali daha yüksek. Ben ve birçok kişi karşılaşmadı ama karşılaşanlar da var.Neden peki? Ne üstünlüğü var?
G24F-2'de ölü piksel ihtimali daha yüksek. Ben ve birçok kişi karşılaşmadı ama karşılaşanlar da var.
Hemen hemen her monitörün ölü piksel yorumu vardır. Birileri buna denk geliyor. Monitörde ölü piksele bakmak ürün almadan önce "Şikayet Var"dan yorumlara bakmak ile aynı benim için. Bende G24F-2 var ve ölü piksel sorunu olmadı. 180 Hz ve IPS panelinden çok memnunum. Almanı tavsiye ederim.
İtopyadan aldım. Aldıktan hemen sonra orada ölü piksel testi yapıp bana verdiler. Eğer sıkıntı çıksaydı orada çözülecekti. Seninde bir mağazadan almanı tavsiye ederim eğer uğraşmak istemiyorsan. Her monitörün ölü piksel sorunu oluyor. Ona bakılarak monitör alınmaz. Bu dediğim tüm monitörler için geçerli değil. Kronik sorunu olan modeller var ancak G24F-2 bunlardan biri değil.Bende başta G24F-2 düşündüm fakat ölü piksel sorunu çıkanları gördüm. Kararsız kaldım. MSI hoşuma gitmedi açıkçası
Başta 24G2SPU/BK almayı düşünüyordum zamlanınca alamadım. G24F-2'de ölü piksel çıkarsa hiç uğraşamam vallahi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.