G24F vs VG249Q1A vs G2422HS

Kayzer

Megapat
Merhaba arkadaşlar, çok kararsız kaldığım bir konuda yardıma ihtiyacım var. Şu an bütçeme G24F ve VG249Q1A tam yetiyor. Sizce G2422HS ekstra 800-1000 lirayı hak ediyor mu? Ona göre kasamı değiştirmeyip Dell alabilirim de.

Başka tavsiyeleriniz varsa onları da yazabilirsiniz...

Klasik ASUS monitörlerden biri. O parayı hiç hak etmiyor ama el mahkum. Bütçe artmıyorsa alabilirsiniz.
Alternatifler belli.
Acer Nitro XV242YPbmiiprx Monitör Acer kötü değil iyi de değil.
Lenovo G24-20 Monitör Lenovo var. Fakat pek bilmiyorum. Kağıt üzerinde değer yazmışlar ama detaylı bilmiyoruz.
Anladım hocam. Peki son bir soru sorayım. Elimde şu an CoolerMaster K380 kasa var, sizce yeni kasa yerine Dell monitör almalı mıyım? Kasada bir sorun olduğunu sanmıyorum ekran kartı vs. de sığıyor ama bayağı eski.

Anladım hocam. Peki son bir soru sorayım. Elimde şu an Cooler Master K380 kasa var, sizce yeni kasa yerine Dell monitör alınır mı? Kasada bir sorun olduğunu sanmıyorum ekran kartı vs. de sığıyor.

Cooler Master kasaları severim fakat sistemde ısınmaya sebep oluyorsa değişim gereklidir. Kullanıcı sen olduğun için bunu senin bilmen gerekir. Soğutması iyi mi kasanın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı