G25F2 alınır mı?

24G2sp ekranı bozulduğu için garantiye vereceğim. Muhtemelen değişim ya ücret iadesi talep edecekler. Sizce G25F2 alınır mı?

Lütfen AOC önermeyin.

Alınır ancak daha iyi bir seçenek var. Panel kalitesi olarak cok daha iyi. Markaya degil modele gore secim yapın. Renk gamutu ve kontrast olarak tokatlıyor. Tek eksisi pivot ve asansör sisteminin olmaması.

24G2SP'de yaşadığım sorunu araştırınca AOC monitörlerde aynı sorununun çok fazla olduğunu gördüm. Bu yüzden AOC tercih etmek istemiyorum.

24G2SP'de yaşadığım sorunu araştırınca AOC monitörlerde aynı sorununun çok fazla olduğunu gördüm. Bu yüzden AOC tercih etmek istemiyorum.

Bu monitorde belirli bir kronik sorun yok oldukca iyi bir panele sahip. Surekli oneriyoruz forumda zaten. Her markanin iyi ve kötü modelleri olabilir.

Hocam 24G2SP'de aynı şekilde öneriliyordu.

Kronigi varsa bile bilinmedigi zamanlarda onerilmis olabilir. Attigim monitorde sRGB modunda kirmizi renklerin bozulmasi harici bir sikayet gormedim. sRGB modunuda profesyonel kullanim harici asla onermiyoruz sorun olmasa bile, renk gamutunu oldukca sınırlıyor.

24G2Sp'de yaşadığım sorunu araştırınca AOC monitörlerde aynı sorununun çok fazla olduğunu gördüm. Bu yüzden AOC tercih etmek istemiyorum.

Gigabyte G24F2 de kronik sorunlu bir model, G25F2 bunun yenisi. Daha bu sene çıktı sorunlu olup olmadığını bilmiyoruz. Panel bilgisi de yok. Eğer riske girmek istemiyorsanız bu sene çıkan monitörleri baştan elemeniz lazım. Her markada kronik sorunlu model var çünkü. Tamam AOC'ta şikayet daha fazla ama baktığınız modelinde eski versiyonu kronik sorunluydu. Diğer markalarda da sıkıntılı modeller var. Riski minimize etmek istiyorsanız eski modellere yönelmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…