24G2sp ekranı bozulduğu için garantiye vereceğim. Muhtemelen değişim ya ücret iadesi talep edecekler. Sizce G25F2 alınır mı?
Lütfen AOC önermeyin.
Panel kalitesi olarak cok daha iyi.
Hangi model paneli kullanıyor AOC.
24G2SP'de yaşadığım sorunu araştırınca AOC monitörlerde aynı sorununun çok fazla olduğunu gördüm. Bu yüzden AOC tercih etmek istemiyorum.Alınır ancak daha iyi bir seçenek var. Panel kalitesi olarak cok daha iyi. Markaya degil modele gore secim yapın. Renk gamutu ve kontrast olarak tokatlıyor. Tek eksisi pivot ve asansör sisteminin olmaması.
Elektronik: AOC Agon 24G42e 24" 1 ms Full HD IPS 180 Hz oyuncu monitörü 4.749TL
https://www.hepsiburada.com/aoc-24g42e-24-180hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-pm-HBC000084YRHW Yakın zamanda 4.999TL'ye düşmüştü. Daha da düşmüş. Değerlendirilebilir. Not: Hepsiburada Premium hesaplar için geçerli.www.technopat.net
24G2SP'de yaşadığım sorunu araştırınca AOC monitörlerde aynı sorununun çok fazla olduğunu gördüm. Bu yüzden AOC tercih etmek istemiyorum.
Hocam 24G2SP'de aynı şekilde öneriliyordu.Bu monitorde belirli bir kronik sorun yok oldukca iyi bir panele sahip. Surekli oneriyoruz forumda zaten.
Hocam 24G2SP'de aynı şekilde öneriliyordu.
24G2Sp'de yaşadığım sorunu araştırınca AOC monitörlerde aynı sorununun çok fazla olduğunu gördüm. Bu yüzden AOC tercih etmek istemiyorum.
Tüm konuları atamayacağım fakat örnek paylaşıcam. Reddit ve diğer forumları da katarsam daha böyle çok örnek atarım.
Eki Görüntüle 2522595
Eki Görüntüle 2522578
Gigabyte G24F-2 Ekranda Çizgiler Oluştu
Arkadaşlar alalı 1 yıldan biraz fazla oluyor. Ekrana herhangi bir temasta bulunmadım. Görsellerde de gördüğünüz gibi en altta çizgiler oluşmuş. Ben de bugün fark ettim. Bundan önce Samsung 144 Hz 24" Curved monitörüm de 2 yıllık kullanım süresini doldurduktan birkaç ay sonra, benzer...techolay.net Gigabyte G24-F2 monitörde renkli ve yatay çizgiler var
Bilgisayar açılışında herhangi bir sorun yok fakat masaüstüne geldiğinde görseldeki gibi renkli çizgiler beliriyor. Ayrıca monitor 60Hz'deyken oluyor. 165Hz'ye çektiğimde düzeliyor. Daha doğrusu Hz düşürdükçe daha belirgin hale geliyor. Sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?techolay.net Gigabyte G24 F2 ekranda çizgiler çıktı
Merhaba İtopya'dan aldığım G24 F2 monitör 2 seneye yaklaşıyor. Fatura garanti devam ediyor. Bugün monitörün alt kısmında yatay şekilde çizgiler oluştu. Siyah beyaz hariç RGB renklerde var. Ayrca aldığım günden beri ekran koruyucu ile kullanıyorum, benden kaynaklı değil. Görselleri ekliyorum daha...techolay.net Gigabyte G24F-2 monitörde yatay çizgi var
Monitörde yatay çizgili oluşmuş yeni fark ettim ne zaman oldu bilmiyorum. Nedeni ne olabilir? Beyaz ekranda bir sıkıntı gözükmüyor ama diğer renklerde belli oluyor nedense. Yardımcı olursanız sevinirim.techolay.net Çözüldü: GIGABYTE G24F-2 alt kısımda çizgiler çıkmaya başladı
Selamlar. Kasim 2022'de Itopya magazasindan ilgili monitoru aldim. Son birkac gunde alt kisimda cizgiler cikmaya basladi. Diger yasayan kisiler kadar belirgin degil, fakat artabilecegini dusunmekteyim. Birkac sorum var: 2 seneyi 2 ay gecmis, bu sorun garanti kapsamina girer mi? Sonucta benlik...techolay.net Gigabyte G24 F2 ekranda çizgiler çıktı
Merhaba İtopya'dan aldığım G24 F2 monitör 2 seneye yaklaşıyor. Fatura garanti devam ediyor. Bugün monitörün alt kısmında yatay şekilde çizgiler oluştu. Siyah beyaz hariç RGB renklerde var. Ayrca aldığım günden beri ekran koruyucu ile kullanıyorum, benden kaynaklı değil. Görselleri ekliyorum daha...techolay.net Gigabyte G24F-2 monitörde panel arızası yaşayan var mı?
En yakın arkadaşım tam olarak 1 yıldır bu monitörü kullanıyor ve dün ekranın altında yeşil bir çizgi gördü. Zaten kendisi de forumda açılan panel arızası konularından dolayı oldukça tedirgindi, korktuğu başına geldi. Galiba bu sorun bu monitörde kronik. Bende merak ettim, acaba bu forumda kaç...techolay.net Gigabyte G24F-2 monitör durup dururken bozuldu
Merhaba hocalarım. İtopya'dan monitör almıştım 1.5 yıl önce. YouTube'dan ders videosu izliyordum ve bir anda ekran bozuldu. Kesinlikle darbe vs yok. Durup dururken gitti. Kasayı aynı kabloyla televizyona bağladım. Onda bir sorun yok. Benimle aynı sorunu yaşayan Reddit'de bir kişi daha gördüm...www.technopat.net Gigabyte G24F-2 ekranı bozuldu
Selam arkadaşlar, tam 2 yıl 1 ay önce İtopya'dan Gigabyte G24F-2 modelini satın almıştım. Şuana kadar tek bir sorun yaşamadım ancak az önce oyun oynarken ara sahneden sonra bir anda görüntü gitti, garip garip kareler vs. oluşmaya başladı. İlk başta laptopun ekran kartı falan yandı sandım ama...techolay.net Yardım - İtopya Gigabyte G24F-2 Sorunu Ne Yapmalıyım?
Selamlar, kasım indirimlerinde itopyadan 3400tl' ye Gigabyte'ın G24F-2 model monitörünü aldım. Ancak ürün sorunlu çıktı (ölü pixel + ışık sızması + Panel yamukluğu) ve bende güzel fiyata aldığım için değişin istedim bugün sabah aradılar ve değişim yapacayacaklarını çünkü ellerinde stok yokmuş...forum.donanimarsivi.com Monitörün altında çıkan çizgiler nedir?
Merhaba. Monitörümde bilgisayar açılırken herhangi bir çizgi yok ama masaüstü yüklendikten sonra çizgiler çıkıyor başta önemsemedim sonradan rahatsız etmeye başladı nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Görselleri yükledim. Monitör: Gigabyte G24F2. Ekran kartı: XFX RX 6700.www.technopat.net
@yamankm
3-5 bin TL bandında monitör önerisi
İyi günler, öncelikle merhaba. 1,5 sene önce Gigabyte G24F-2 180Hz monitör almıştım. Bir gün ekranın altından başlayan 3 çizgiyle birlikte yarısına kadar pikselleşme, kayma ve renk patlamaları meydana geldi. Şu an monitör kullanılamaz durumda. Fiyat olarak da yaklaşık 3-5 bin TL aralığında, en...www.technopat.net