G25F2 alınır mı?

200Hz kullanılabiliyorsa ve problem olmuyorsa bence 200Hz diye pazarlanması doğru.

Anlamadınız galiba 200Hz diye satılıyor fakat overclock olup olmadığını yazmamışlar. 200Hz panel var diye KTC yerine bunu alayım diyen gördüm. Algı yapmak için güzel taktik. Ben bir müşteri olarak bunun bilgisini isterim. Zaten monitörlerde 40 bin tane ayak oyunu var. En azından ne aldığımızı bilelim.

Mesela 9070XT'yi tanıtırken AMD ne dedi? 5070 Ti'den %2 daha yavaş dedi, devamında ise overclock ile 5070 Ti'den %2 daha hızlı oluyor dedi. Direkt bunu %2 daha hızlı diye de pazarlayabilirdi. Kullanıcıya bunu söylemesi gerek.

Monitörler 1ms diye pazarlanırken bile monitörün OverDrive modunu en sona çekiyorlar. Ortamı ısıtıp monitörü 30 dakika çalıştırdıktan sonra 1 tane bile renk geçişinde 1ms gördüyse 1ms yazıyorlar. İsterse overshoot sorunlu olsun yine de yazıyorlar. Overshoot yapıp yapmadığını söylemiyorlarda bu arada. Madem böyle bir durum var söyle ki ona göre tercih yapalım.

İnce ayak oyunları diyoruz bunlara.

Anlamadınız galiba 200Hz diye satılıyor fakat overclock olup olmadığını yazmamışlar
OC ya da değil sonuçta 200Hz veriyor mu veriyor. Burada bir sorun yok zaten direkt 200Hz seçebiliyorsun OC falan uğraşmıyorsun. Dediklerin doğru kimse renk gamutu tepki süreleri vs hiçbir bilgiyi doğru paylaşmıyor. Bu örnekte bir sıkıntı yok diğerleri de mutlaka ayak oyunu yapmıştır başka şeylerle.

OC ya da değil sonuçta 200Hz veriyor mu veriyor. Burada bir sorun yok zaten direkt 200Hz seçebiliyorsun OC falan uğraşmıyorsun. Dediklerin doğru kimse renk gamutu tepki süreleri vs hiçbir bilgiyi doğru paylaşmıyor. Bu örnekte bir sıkıntı yok diğerleri de mutlaka ayak oyunu yapmıştır başka şeylerle.
Yanlış düşünüyorsun. Asus bilmiyor mu vg27aqml1a’yı 260hz diye pazarlamasını? 200hz olup olmaması umrumda değil, kullanıcıyı bilgilendirmek zorunda.
IMG_3703.jpeg

Veya aoc:
IMG_3704.jpeg

200hz olup olmaması umrumda değil, kullanıcıyı bilgilendirmek zorunda.
Tamamda Asus her şeyi bilgilendirmiş mi? Burada Asusu araştırsak altından bir sürü falsosu çıkar. Bende bunu 200Hz diye pazarlardım hiçbir sıkıntısı yok monitör 200Hz çalışıyor zaten. Belki de OC kullanmadılar bunu bu kadar net biliyor muyuz?

Tamamda ASUS her şeyi bilgilendirmiş mi? Burada ASUS'u araştırsak altından bir sürü falsosu çıkar. Bende bunu 200Hz diye pazarlardım hiçbir sıkıntısı yok monitör 200Hz çalışıyor zaten. Belki de OC kullanmadılar bunu bu kadar net biliyor muyuz?

Merak etme ASUS'u da eleştiriyorum. Sebebi de senin gibilerin daha doğru tercih yapabilmesi için. Senin hakkını sana savunuyorum markaya laf ediceğine gelip benim mesajıma fark etmez diyorsun. Senin için fark etmiyor olabilir buna takılan arkadaşları görüyorum ben. Millet native 200Hz paneli olduğunu düşünerek alıyor. Bende öğrenene kadar böyle zannediyordum.

Overclock ile yaptıkları panel bilgisinden anlaşılıyor. Panel native 180Hz. Ayrıca aynı panel KTC de var. KTC 180Hz diye satıyor, hem de OC ile 200Hz yapılabildiği halde 180Hz diye satılıyor.

Overclock ile yaptıkları panel bilgisinden anlaşılıyor. Panel native 180Hz. Ayrıca aynı panel KTC de var. KTC 180Hz diye satıyor, hem de OC ile 200Hz yapılabildiği halde 180Hz diye satılıyor.
Nasıl öğrendin bu bilgiyi? Belki her üründe bu panel yok bunu da kesin biliyor muyuz? Tamam markaları eleştirelim ama burada bir sıkıntı yok 200Hz veriyor mu veriyor diğer KTC 200Hz veriyor mu veriyor isteyen onu alır isteyen bunu. Kimse native panel hzine falan bakmıyor piyasada. Zaten son kullanıcı bunu talep etse firmalar ürün satabilmek için senden önce belirtir hepsini.

Nasıl öğrendin bu bilgiyi? Belki her üründe bu panel yok bunu da kesin biliyor muyuz? Tamam markaları eleştirelim ama burada bir sıkıntı yok 200Hz veriyor mu veriyor diğer KTC 200Hz veriyor mu veriyor isteyen onu alır isteyen bunu. Kimse native panel hzine falan bakmıyor piyasada. Zaten son kullanıcı bunu talep etse firmalar ürün satabilmek için senden önce belirtir hepsini.

Konuya bak nasıl öğrendiğimi görürsün. Her şeyin açıklamasını mı yapacağım sana? Ya ne her üründe bu panel yok, istisna durumlar hariç karma panel pek kullanılmıyor. Lafı boş yerlere çekiyorsun şu an. Ben Gigabyte yerine KTC mi alsın dedim? Kimse native Hz değerine bakmıyor değil bakıyor. Yahu kimse bakmasa ben bakıyorum zaten. Milleti bilgilendiriyoruz niye üstüne alındın bu kadar? Gigabyte'tan para mı alıyorsun, Gigabyte da bir çalışan falan mısın? Neden bu kadar takılıyorsun bu markaya? Son kullanıcının talep edecek kadar bilgisi yok. Ben bu yüzden milletin bilmediklerini söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı