G25F2 alınır mı?

Biliyorum, bu konuları görmüştüm hocam.
Eski modellerde öneriniz var mı, R25i-30'un kronik sorunu var mı? (5000 civarlarına düşerse alabilirim, sorunu yoksa)

Eski modellerde öneriniz var mı, R25i-30'un kronik sorunu var mı? (5000 civarlarına düşerse alabilirim, sorunu yoksa)
Standby mode şikayetleri var R25İ-30 da. Herkeste olan bir durum değil ama biraz fazla gördüm bu modelde. İnternette aratırsanız görürsünüz zaten.

Onun dışında iyi. Bütçeniz çıkarsa veya ikinci el düşünrseniz 25g3zm veya 25m2n3200w gibi modellere de bakabilirsiniz. Bunlarda kronik sorun yok.

Hocam bazı arkadaşlara XG259CS önermişler. 25g3zm'de önermişler. Sizce hangisi? Aklımda 25G3ZM vardı.

Hocam bazı arkadaşlara XG259CS önermişler. 25g3zm'de önermişler. Sizce hangisi? Aklıma 25G3ZM vardı.
Aoc daha iyi.

Gigabyte gs25f2 modeli ve ktc h25t7 aynı paneli kullanıyormuş. Arka aydınlatma kaliteleri de ktc ile benzer. Aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:
Unutmayıp bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Ben 25G3Zm'den devam etmek istiyorum. Hâlâ haber bekliyorum bakalım.

200Hz diye satılıyor bir de bu model. Gerçekte 180Hz. OC ile 200Hz oluyor. KTC de keza aynı ama Gigabyte 200Hz diye pazarlıyor. Overclock ile olduğunu belirtmiyorlar. KTC ise tam tersi 180Hz diye satılıyor ama 200Hz olabiliyor.

Aoc daha iyi.

Gigabyte gs25f2 modeli ve ktc h25t7 aynı paneli kullanıyormuş. Arka aydınlatma kaliteleri de ktc ile benzer. Aklınızda bulunsun.
Paneli ve GS25F2'nin bu paneli kullandığı hakkında kaynak atar mısınız? Kırmızı forumda panel bilgisini merak eden çok kişi var bilgilendirelim.

200Hz kullanılabiliyorsa ve problem olmuyorsa bence 200Hz diye pazarlanması doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…