G274QPF-QD renk ayarları nasıl olmalı?

603926

Centipat
Merhaba, bu monitörü yeni aldım. RDR2 oynarken saint deniste özellikle ışıklar falan aşırı sarımtırak renkte. Hangi renk ayarlarında kullanmalıyım. Premium color vs açık olmalı mı?

Yalnızca premium color açık kullanıyorum bir süre sonra alıştım. Birde gölge önleme tarzı bi ayar vardı karanlık gelirse onuda bir tık açabilirsin.

Yalnızca premium color açık kullanıyorum bir süre sonra alıştım. Bir de gölge önleme tarzı bir ayar vardı karanlık gelirse onu da bir tık açabilirsin.

Parlaklık, karşıtlık gibi görüntü kısımındaki ayarlar default mu kullanıyorsunuz? Bir de AMD kullanıyorum ben doygunluk parlaklık vs nasıl olmalı? Google'da beyaz kısımlar pembe gözüküyor düzgün bir renk kombinasyonu bulamadım.

Peki ekran kartındaki renk ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz? biraz karanlık oldu az da pembeleşme var.

Peki ekran kartındaki renk ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz? biraz karanlık oldu az da pembeleşme var.

Ekran kartında ayar yapmıyorum hocam. Panelin parlaklığı kişiye göre değişir. Ben gerçekliğe yakın bir nits değeri kullanmayı seviyorum hem odam sürekli karanlıktır o yüzden sorun olmuyor. Parlaklığı artırınca renk kalibrasyonu değişiyor yalnız. Zaten verdiğim yorum linkinde de Hardware Unboxed'ın kırmızı, yeşil, mavi ayarı ile benimkinin uzaktan yakından alakası yok farkettiyseniz. Sizinki de çok farklı olabilir. Benim değeri değil de soğuk modda vs kullanabilirsiniz sarılık hoşunuza gitmiyorsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı