G29 2. el alınır mı?

hashasbaran

Decapat
Katılım
18 Eylül 2021
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son zamanlarda artık F1 oyununu gamepadden direksiyona geçerek oynama isteğim bastırdı ve araştırmaya başladım ve birkaç ürün gözüme çarptı ve arada kaldım. Kalite olarak birbirlerinden çok farklı iki direksiyon olsalarda ya DFGT'ya da G29 arasında kaldım. İkisinin de linklerini aşağıya bırakacağım ve sizce 2. el o fiyatlara almam doğru mu size bir sorayım istedim.

DFGT: Çiziksiz Tertemiz Logitech Driving Force GT - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 948086661
Güzel direksiyon FFB side var fiyat performans ürünü zaten eğer bunu alırsam bu başlangıcım olur 3 4 ay sonra para bırıktırdıkten sonra G29 veya daha ıyı bir şey alırım.

G29: Logitech G29 - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 942184020
Bu da güzel ürün sahibini aradım sordum ama fiyatı çok garip geldi bana shifterla beraber o kadar ucuza satmasında bir olay olabileceğini düşünüyorum (bunu alacak olursam param güvende şeyiyle alacağım sonra param boşa gitmesini istemiyorum) ya da 1 ay daha sabret sıfır g29 al mı dersiniz?

Maksimum bütçem 2000 TL.
 
Son düzenleme:
Hocam başlangıç olarak DFGT alınabilir fakat F1 gibi direksiyonu çok fazla kullanacaığınız bir oyunda aşırı sesli çalışacaktır (FBB aktifken). Birde çok eski bir direksiyon herhangi bir arıza çıkartsa tamir edebilme-ettirme olanağınız çok zor. Benim önerin G29'dan yana olur fakat attığınız ürün ne kadar temizdir bilemiyorum. 1 ay daha bekleyip sıfır almakdan bahsetmişsiniz. Ben sizin yerinizde olsam bekleyip 0 G29 alırdım. Kafanız rahat olur hem. Fakat 2. el de Shifter da olduğu için onu almak da mantılklı. Eğer çok temiz garantili faturalı vs. 2.el ürün bulursanız onu da alabilirsiniz.
 
Hocam başlangıç olarak DFGT alınabilir fakat F1 gibi direksiyonu çok fazla kullanacaığınız bir oyunda aşırı sesli çalışacaktır (fbb aktifken). Bir de çok eski bir direksiyon herhangi bir arıza çıkartsa tamir edebilme-ettirme olanağınız çok zor. Benim önerin G29'dan yana olur fakat attığınız ürün ne kadar temizdir bilemiyorum. 1 ay daha bekleyip sıfır almakdan bahsetmişsiniz. Ben sizin yerinizde olsam bekleyip 0 G29 alırdım. Kafanız rahat olur hem. Fakat 2. el de shifter da olduğu için onu almak da mantılklı. Eğer çok temiz garantili faturalı vs. 2.el ürün bulursanız onu da alabilirsiniz.

Garantili faturalı ürünler 2.300 lira hatta 2500'ü buluyor öyle bir ürün alacak olsam bile 1 ay daha beklemem gerekecek yine dediklerin mantıklı teşekkür ederim.
Hocam benim fikrim G29 gereksiz eğer manuel oynamak gibi bir amacınız yok ise DFGT işinizi görecektir.

DFGT almaya karar verirsem eğer 3D yazıcı ile F1 kulakçığı bastırıp monteleteceğim.
 

Geri
Yukarı