G29 alınır mı?

XjestoTR

Hectopat
Temiz 2. ele açığım herkes ses yapıyor, çark problemleri var vs gibi nedenlerden dolayı fiyatını hak etmiyor diyor ve bu beni endişelendirdi açıkçası, eğer G29 olmaz diyorsanız, Thrustmaster markasına ait Shifter dahil olacak şekilde 20.000 TL'yi geçmeyecek bir şey alabilirim.

Temiz 2. ele açığım herkes ses yapıyor, çark problemleri var vs gibi nedenlerden dolayı fiyatını hak etmiyor diyor ve bu beni endişelendirdi açıkçası, eğer G29 olmaz diyorsanız, Thrustmaster markasına ait Shifter dahil olacak şekilde 20.000 TL'yi geçmeyecek bir şey alabilirim.
2. EL T300RS alıp ayrıca bu attığım shifter'ı alabilirsin.

2. el T300RS alıp ayrıca bu attığım Shifter'ı alabilirsin.

Sizce alınabilir mi?

Örnek atıyorum ama bu şekilde ilanlar'da bulunabilir o bütçede. G29 kendim kullanıyorum ve T300rs daha önce hiç kullanmadım eminim çok daha iyidir ama kasmayan benim gibi chill ETS arada bir Forza tarzı oyunlar oynayan içinde gayet yeterli G29. Gürültülü olma olayı sadece ETS tarzı oyunlarda var çükü Force feedback'ten kaynaklı ve dişli sistem diye biraz gürültülü ama kulaklık takan biriysen zaten o sesleri duymuyorsun.

Örnek atıyorum ama bu şekilde Ilanlar'da bulunabilir o bütçede. G29 kendim kullanıyorum ve T300RS daha önce hiç kullanmadım eminim çok daha iyidir ama kasmayan benim gibi chill ETS arada bir Forza tarzı oyunlar oynayan içinde gayet yeterli g29. gürültülü olma olayı sadece ETS tarzı oyunlarda var çükü Force Feedback'ten kaynaklı ve dişli sistem diye biraz gürültülü ama kulaklık takan biriysen zaten o sesleri duymuyorsun.

Hazır bütçem varken alabileceğim en iyisini almak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler.

Örnek atıyorum ama bu şekilde Ilanlar'da bulunabilir o bütçede. G29 kendim kullanıyorum ve T300RS daha önce hiç kullanmadım eminim çok daha iyidir ama kasmayan benim gibi chill ETS arada bir Forza tarzı oyunlar oynayan içinde gayet yeterli g29. gürültülü olma olayı sadece ETS tarzı oyunlarda var çükü Force feedback'ten kaynaklı ve dişli sistem diye biraz gürültülü ama kulaklık takan biriysen zaten o sesleri duymuyorsun.

Hocam bende G29 almayı düşünüyorum bende ETS Forza asseto gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum şu anda sıfır fiyatı 16.250 olması lazım bu fiyata değer mi?

Hocam bende G29 almayı düşünüyorum bende ETS Forza asseto gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum şu anda sıfır fiyatı 16.250 olması lazım bu fiyata değer mi?
Ben şuan alacak olsam 2. el alırdım. 2. Elde ciddi fiyat farkına çok temiz G29 bulabilirsin. İnsanların çoğu bir hevesle alıp uğraşamadığı için satıyor çünkü.

Ben şu an alacak olsam 2. el alırdım. 2. elde ciddi fiyat farkına çok temiz G29 bulabilirsin. İnsanların çoğu bir hevesle alıp uğraşamadığı için satıyor çünkü.

Taksitle alındığı için Trendyol'dan almayı dusunuyordum temiz olup olmadığını nasıl anliyabilirim bir de onu bilmiyorum. Ve gerçekten almaya değer bir cihaz mi memnun musunuz?

Taksitle alındığı için Trendyol'dan almayı dusunuyordum temiz olup olmadığını nasıl anliyabilirim bir de onu bilmiyorum. Ve gerçekten almaya değer bir cihaz mi memnun musunuz?

G29 giriş seviyesi için harika 1 yıldır düzenli kullanıyorum ve neredeyse hiçbir sıkınıtı çıkarmadı.
T150 forcefeedback açısından daha iyi ama G29 daha kaliteli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı