G29 alınır mı?

FFB çok da önemli değil sonuçta ikisi de var (aralarındaki farkı biliyorum) ve direksiyon simidi hoşuma gitmiyor.

Zaten V900s direksiyonum var tam bir çile. O yüzden değiştirmek istiyorum çok üst segment olmasına gerek yok.

Aslinda FFB o kadar onemli ki. Gecen merak edip bir direksiyon seti kullanilabilen internet kafeye gittim. Bir tane Fanatec vardi FFB'si arizali meraktan onu kullandim sanki gamepad ile oynuyormusum gibi hissettirdi. Sonrasinda da moza R5'e gectim aradaki fark o kadar devasa ki. G29 gibi aşırı ilkel bir cihaz almak 2025 de J7 falan almak gibi.

Aslinda FFB o kadar onemli ki. Gecen merak edip bir direksiyon seti kullanilabilen internet kafeye gittim. Bir tane Fanatec vardi FFB'si arizali meraktan onu kullandim sanki gamepad ile oynuyormusum gibi hissettirdi. Sonrasinda da moza R5'e gectim aradaki fark o kadar devasa ki. G29 gibi aşırı ilkel bir cihaz almak 2025 de J7 falan almak gibi.
Bütcem çok kısıtlı max 17000 tl yaparım böyle kayışlı sistem imkansız yoksa Truthmaster t300 veya 2.el Moza r3 alırım anında.

Bütçem çok kısıtlı Max 17000 TL yaparım böyle kayışlı sistem imkansız yoksa truthmaster T300 veya 2.el moza R3 alırım anında.

Hocam hobi işininin ucuzu olmuyor verdiğiniz paraya yazık. G29 çok eski ve kalitesiz bir set. Civarınızda T300RS olan kafe varsa en azından gidip deneyin arada dünyalar olduğunu görürsünüz, ben de G29 set kurmayı düşünüyordum fakat ikisinin arasındaki farkı gördükten sonra paramı biriktirip ileride daha iyi bir set kurmaya karar verdim. Bu işin en azından başlangıç seviyesi T300RS.

Hocam hobi işininin ucuzu olmuyor verdiğiniz paraya yazık. G29 çok eski ve kalitesiz bir set. Civarınızda T300RS olan kafe varsa en azından gidip deneyin arada dünyalar olduğunu görürsünüz, ben de G29 set kurmayı düşünüyordum fakat ikisinin arasındaki farkı gördükten sonra paramı biriktirip ileride daha iyi bir set kurmaya karar verdim. Bu işin en azından başlangıç seviyesi T300RS.
Hocam aklımda bi fikir var ama t300rs 2. el bulunabiliyorda shifterı çok zor. Onun yerine g29 shifteri alıp taksam çalışırmı acaba.

Moza R5 kullanana kadar bende G29'u falan cok iyi sanardim ama harbiden R5 bambaska o 5.5nm yi hissetmek insana oyle bir zevk veriyor ki.

Hocam aklımda bir fikir var ama T300RS 2. el bulunabiliyorda shifterı çok zor. Onun yerine G29 shifteri alıp taksam çalışır mı acaba?

Calismaz. Thrustmaster sadece kendi shifterini destekliyor. TH8s ve TH8a.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı