G29 alınır mı?

Bütçe
15000-16000
hocam t300rs alana kadar moza r5 alır ki profesyonel düşünmüyorsa gereği yok

Profesyonel düşünmüyorsan G29 yeterli gelir ama moza babasıdır direksiyon setlerin moza R5 efsane bir şey hissiyatı bambaşka.

Moza R5 güzel biliyorum ama 15-16k maksimum bütçem var başka öneriniz var mı?

Yani pek bilmiyorum hocam ama ana düşüncem G29'dan çok memnun değilim ve direksiyonla oyun oynamak hem bacak hem de bel için çok ağrı yapıyor.
haftada 2 3 defa oynucaksa çok para vermeye gerek yok g29 üzmez 1 2 sene sonra zaten ya sıkılcak yada değiştirmek isticek

Haftada 2 3 defa oynayacaksa çok para vermeye gerek yok G29 üzmez 1 2 sene sonra zaten ya sıkılacak ya da değiştirmek istecek.

Aynen hocam bir süre sonra insan gerçekten sıkılıyor ve kenara koyuyor yani tam ana odaginiz direksiyon ise keyifli ama diğer oyunları da oynuyorsanız sıkıntılı oluyor.

Sanırım G29 alacağım shifter yok üçünde de biraz daha gerçekçi denetim olsun istiyorum G29 kullandım zaten güzel direksiyon.
doğrudur hocam h sfihterın verdiği zevk başka fiyatıda iyi zaten bu arada ets 2 çok sarar dlclerini alıp arkada müzik ile saatlerce oynarsın vitesede bir tesbih tak öf

Doğrudur hocam h sfihterın verdiği zevk başka fiyatı da iyi zaten bu arada ETS 2 çok sarar DLC'lerini alıp arkada müzik ile saatlerce oynarsın vitesede bir tespih tak öf.

Hocam peki sizin önerebileceğiniz el freni var mıdır?

En ucuz bunu buldum hocam bayağı bir kişi incelemiş ve beğenmişti çok bir bütçem yok ama emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…