G29 alınır mı?

Bütçe
15000-16000
Hocam 2 yıldır G29 kullanıyorum yani memnunum fakat birçok oyunda hiç rahat olmuyor örneğin Forza, NFS gibi oyunlarda direksiyonla oynamak imkansız gibi oluyor fakat ben CarX Drift Racing Online oynuyorum orada güzelce oynanıyor ama yine bir sıkıntı çıkıyor yani bence sıkıntılı bir direksiyon onun yerine Thrustmaster T300 RS alın bence fiyatını tam bilmiyorum ama G29 sıkıntı çıkarıyor sürekli. Bir de hocam alırken masanın kalınlığına bakın benimki masaya tam oturmuyordu biz alırken çok düşünmedik.
hocam t300rs alana kadar moza r5 alır ki profesyonel düşünmüyorsa gereği yok

Profesyonel düşünmüyorsan G29 yeterli gelir ama moza babasıdır direksiyon setlerin moza R5 efsane bir şey hissiyatı bambaşka.

Moza R5 güzel biliyorum ama 15-16k maksimum bütçem var başka öneriniz var mı?

Hocam 2 yıldır G29 kullanıyorum yani memnunum fakat birçok oyunda hiç rahat olmuyor örneğin Forza, NFS gibi oyunlarda direksiyonla oynamak imkansız gibi oluyor fakat ben CarX Drift Racing Online oynuyorum orada güzelce oynanıyor ama yine bir sıkıntı çıkıyor yani bence sıkıntılı bir direksiyon onun yerine Thrustmaster T300 RS alın bence fiyatını tam bilmiyorum ama G29 sıkıntı çıkarıyor sürekli. Bir de hocam alırken masanın kalınlığına bakın benimki masaya tam oturmuyordu biz alırken çok düşünmedik.

Doğrudur hocam h sfihterın verdiği zevk başka fiyatı da iyi zaten bu arada ETS 2 çok sarar DLC'lerini alıp arkada müzik ile saatlerce oynarsın vitesede bir tespih tak öf.

Hocam peki sizin önerebileceğiniz el freni var mıdır?

En ucuz bunu buldum hocam bayağı bir kişi incelemiş ve beğenmişti çok bir bütçem yok ama emin olamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı