G29 alınır mı?

Bütçe
15000-16000
Ur hocam h sfihterın verdiği zevk başka fiyatı da iyi zaten bu arada ETS 2 çok sarar DLC'lerini alıp arkada müzik ile saatlerce oynarsın vitesede bir tespih tak öf.

Hocam zaten çok almak istediğim model şu an param olsa hiç bakmadan alacağım vatan da deneme şansım oldu cidden çok güzel profesyonel olarak kullanmam zaten 2 3 yıl kullanıp satarım belki.

Hocam peki sizin önerebileceğiniz el freni var mıdır?

En ucuz bunu buldum hocam bayağı bir kişi incelemiş ve beğenmişti çok bir bütçem yok ama emin olamadım.

Aslında kendin de yapabilirsin gibi çok daha ucuza Arduino ile buton bir de el freni kısmı yeterli olur bence.

Hocam peki sizin önerebileceğiniz el freni var mıdır?

En ucuz bunu buldum hocam bayağı bir kişi incelemiş ve beğenmişti çok bir bütçem yok ama emin olamadım.
hocam el frenini hiç bilmiyorum el freni olarak sıralı shifter kullanıyordum aynı tadı vermez ama

Bir de hocam direksiyon setini alırken bakmam denemem gereken şeyler neler biliyor musunuz hiç bilgim yok bu konuda.

Hocam şu altındaki parçanın kalınlığı ile masanın kalınlığını karşılaştırın masa çok kalınsa sığmayabiliyor.

Hocam el frenini hiç bilmiyorum el freni olarak sıralı shifter kullanıyordum aynı tadı vermez ama.

Doğrudur hocam bende direksiyonun üstündeki tuşa atamıştım olsa çok keyifli olur.

Yani bilmiyorum hocam pek o konularda bilgim olmadığı için belki ileride bakabilirim.

Shifter dahil bu arada attığım linkte.

Shifter 2-3K gibibir rakamı var. Ayrıca 1-2 bin TLdaha uygun olacak veya 3-4 bin olsun için ikinci ele girmezdim. Şimdi sen G29 belki ömür boyu kullanacaksın. Belki iyi bir ürün ama yine de aldığın günün ertesi günü sorun çıkmayacağının garantisi yok. Dediğim gibi ben girmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…