G29 fiyatı zamanla artar mı?

xegehanx45

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. İkinci el G29'umu satmak istiyorum garantisi yok diye biliyorum 2023 Haziran ayında alındı. Herhangi bir sorunu yok ancak şimdi mi satmalıyım yaza doğru mu bilmiyorum. Sizce bu yaza doğru fiyatlar artar mı? Bir de 12K iyi mi şu anda satmak için.

Merhaba. İkinci el G29'umu satmak istiyorum garantisi yok diye biliyorum 2023 Haziran ayında alındı. Herhangi bir sorunu yok ancak şimdi mi satmalıyım yaza doğru mu bilmiyorum. Sizce bu yaza doğru fiyatlar artar mı? Bir de 12K iyi mi şu anda satmak için.
12k ya şuanda alıcı var ise verin derim. ama 12k ya ilana koymayın almazlar.

Ben 1.5 yıllık garantili Direksiyon ve shifter aldım 12 bine biraz çatlak vardı direksiyonda ama olsun tanıdık diye 12ye aldım normalde 15e satacakmış. Garantisi yoksa ve shifter yoksa en fazla 11 verirler hemde 9-10 arası genelde çok piyasada.

Ben 1.5 yıllık garantili Direksiyon ve shifter aldım 12 bine biraz çatlak vardı direksiyonda ama olsun tanıdık diye 12ye aldım normalde 15e satacakmış. Garantisi yoksa ve shifter yoksa en fazla 11 verirler hemde 9-10 arası genelde çok piyasada.
Garanti varda kullanıldı ya zamanında ffbsinde sorun olmuştu kullandım kullanınca da bitiyor diye biliyorum. Faturası vb var ama, shifterde var ancak onuda kuzenime vercem. 12ye koyarım 1-2 ay satılmaz ise shifteride eklerim

12k ya şuanda alıcı var ise verin derim. ama 12k ya ilana koymayın almazlar.
daha 1 hafta önce shiftersiz, faturasız 11k'ya ilan görmüştüm bugün baktığımda satılmışti yine alıyorlar 11 k'ya falan bide garantinin hala devam ettiğini sorgulayabilecegimiz biryer varmi

Garanti var da kullanıldı ya zamanında ffbsinde sorun olmuştu kullandım kullanınca da bitiyor diye biliyorum. Faturası vb var ama, shifterde var ancak onu da kuzenime vereceğim. 12ye koyarım 1-2 ay satılmaz ise shifteride eklerim.

Daha 1 hafta önce shiftersiz, faturasız 11K'ya ilan görmüştüm bugün baktığımda satılmışti yine alıyorlar 11 K'ya falan bir de garantinin hala devam ettiğini sorgulayabilecegimiz bir yer var mı?

Yok hocam öyle bir şey olur mu :D kullanılınca garanti neden bitsin. Hala daha var demek ki garanti. İnsanlar boşuna mı ek yıl garanti alıyorlar.

Hatta.

1736609802199.png

Ürün 3 defa garantiye gittiğinde değiştiriyorlar diye biliyorum.

Yok hocam öyle bir şey olur mu :D kullanılınca garanti neden bitsin. Hala daha var demek ki garanti. İnsanlar boşuna mı ek yıl garanti alıyorlar.

Hatta.

Eki Görüntüle 2394124

Ürün 3 defa garantiye gittiğinde değiştiriyorlar diye biliyorum.
değiştirdiler zaten yenisini gönderdiler ancak artık garantisi geçerli değil gibisinden bir mailde atmışlardı. sorgulayabileceğim bir yer yok mu acaba?

Ben 1.5 yıllık garantili direksiyon ve shifter aldım 12 bine biraz çatlak vardı direksiyonda ama olsun tanıdık diye 12ye aldım normalde 15e satacakmış. Garantisi yoksa ve shifter yoksa en fazla 11 verirler hem de 9-10 arası genelde çok piyasada.

Basa ne geliyorsa tanidiklardan geliyor. Bir de kiyak gecmis gibi 15e satacaktim sana 12ye biraktim derler ya.

Basa ne geliyorsa tanidiklardan geliyor. Bir de kiyak gecmis gibi 15e satacaktim sana 12ye biraktim derler ya.
Olabilir. Ben garantiyi duyunca fiyatı iyi buldum. Eniştemin arkadaşıydı bide eniştem sayesinde düşmüştü fiyatı. Bir de parayı verdik direksiyon setini görmemiştim o mavi yüzük biraz soyulmuştu direksiyonun sağ altı 5cmlik deri soyulması. İyi ki mesleğim döşemecilikte bunları yenilerim diyorum.

Olabilir. Ben garantiyi duyunca fiyatı iyi buldum. Eniştemin arkadaşıydı bir de eniştem sayesinde düşmüştü fiyatı. Bir de parayı verdik direksiyon setini görmemiştim o mavi yüzük biraz soyulmuştu direksiyonun sağ altı 5Cm'lik deri soyulması. İyi ki mesleğim döşemecilikte bunları yenilerim diyorum.

İçinize sindiyse gerisi önemsiz hayirli olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı