G29 fren pedalı çok sert

Hocam ilk aldığımda sanki biraz daha basılabilir gibiydi, şimdi ets2 de önüme gelene çarpıyorum freni kıracak derece de eziyorum ama yok nafile.

Oyundaki ayarlarınla ilgili. Oyunda fren hassasiyetini sonuna kadar getirip deneyebilirsin, benim de ETS 2'de deneme imkanım olmuştu ve öyle bir sorun yaşamadım.

3 Yıl kadar kullandım. Dişli sistem olduğu için çok sert ve gerçekdışı tepki veren bir direksiyon seti. Ancak başlangıç olarak kesinlikle öneririm orası ayrı. Pedalları Thrustmasterın orta kalite pedallarına göre iyi. Ama bir Moza, Fanatec etmez.

Bir de öyle bir pedal yapmışlar ki, sürüş tarzınıza ve oynadığınız oyunlara göre değişen bir bozulma yapısı var. Ben aktif simracing yaptığımdan dolayı 1.5 yıl sonra fren ve gaz pedalım tamamen çöp oldu. Kaç kere içini açıp detaylı temizlik yaptım ama nafile. En son gaz pedalı en fazla %80 basılıyordu, fren pedalı ise kendi kendine basıyordu. Bu sorun bana özel de değil, bu pedal kronik sorunlu olduğu için her türlü herkeste yaşanıyor ama dediğim gibi kullanım şeklinize göre ortaya çıkış süresi değişiyor
3 yıl iyi dayanmışsınız :D
Potansiyometreli pedallar olduğu için rüzgar esse arıza veriyor pedalları. Artık giriş seviyesi DD setlerde Moza ve PXN varken hiç bir tercih sebebi kalmadı G29'un.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı