G29 nereden alınmalı?

• Konuyu başlatan sado01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 155
Bütçe
17.000
Stokları Kasım ortası gibi tükendi. Yeni stoklar muhtemelen yılbaşından kısa bir süre sonra gelir. Katılmanız gereken simulasyon etkinlikleri yoksa acele etmenize gerek yok 😂 ben vereceğim paraya değsin diye VD6'yı 2 ay bekledim. G29'u aldınız 2 ay sonra ölü fiyatına almak isteyecekler sizden. 1 ay beklemediğiniz için durduk yere zarar edeceksiniz. Son tahlilde karar sizin yine de.

Haklısınız hocam çokça baktım 2. el ilanlarına, evet beklemek gerekiyor fakat kasım ayında da 2 ay demişler aralıktayız hala 2 ay diyorlar net tarih olsa bekleyeceğim. Stok olsa durmam direkt onu alırdım. Moza R3'e baktım onunda stokları yok 🤣 dediğim gibi en kötü satıp yükselteceğiz ilk defa alacağım için deneyim olur.

Haklısınız hocam çokça baktım 2. el ilanlarına, evet beklemek gerekiyor fakat kasım ayında da 2 ay demişler aralıktayız hala 2 ay diyorlar net tarih olsa bekleyeceğim. Stok olsa durmam direkt onu alırdım. Moza R3'e baktım onunda stokları yok 🤣 dediğim gibi en kötü satıp yükselteceğiz ilk defa alacağım için deneyim olur.
VD4'ler için de 2 ay demişlerdi daha erken geldi. Gemi ile geldiği için onlar da tam tarih veremiyor ama max 1.5 ayda geliyor. G29 alın o zaman kötü bir deneyim yaşayın ondan sonra eşekten inip ata binersiniz 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı