G29 + Shifter alınır mı?

Ben vites kullanmadığım ve umrumda da olmadığı için sadece vites alacağım diye direten arkadaşlara piyasadaki ucuz modelleri öneriyorum. Üstteki model PXN A7 direksiyon ile aynı yazılım üzerinden kontrol edilebilen bir model o yüzden avantajı var. Ama fiyatı biraz fazla kaçabilir. Onun yerine sarı sitede satılan 3D yazıcıdan yapılmış modellere de bakabilirsiniz.

tamamdır teşekkürler

Ben kesinlikle G29 öneririm pxn gibi markalar kalitesiz ve hemen bozulmalar olabğliyor imkianın vars ayurtdışındanda Moza R3 R5 getirebilirsin.

Ben kesinlikle G29 öneririm pxn gibi markalar kalitesiz ve hemen bozulmalar olabğliyor imkianın vars ayurtdışındanda Moza R3 R5 getirebilirsin.
Boş argümanınızı kendinize saklayın lütfen. Size buraya sadece reddit'ten binlerce G29 ve Moza R3-R5 arıza konusu atarım. Burada kimse PXN'in eski ürünlerinden bahsetmiyor ve önermiyor. PXN'in yeni Direct Drive modellerinde arıza oranı çok düşük. Kalite kontrol konusunda kendilerini geliştirdiler. 1000 tane üründen 3-5 tane fabrikasyon arıza çıkabilir bu da elektronik şansıdır ama bu oran G29 ve Moza'nın giriş seviyelerinde daha yüksek. Aylarca Reddit'te kullanıcı incelemelerini taramış biri olarak söylüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı