G29 vs R33

TheReaction

Decapat
Merhaba, daha once 1 sene civari G29 kullandım ve sattım. Şu an tekrar bir direksiyon almak istiyorum ama çoğu kişi G29 yerine moza R3 tavsiye etmiş. G29 shifter dahil 16k TL moza R3 ise 23K TL. Sizce aradaki 7K TL farka değer mi ve G29'dan R3'e geçince vay be dedirtir mi?

Not: Genelde ETS 2, ATS, FS25, FH5 ve Assetto Corsa oynuyorum F1 veya race SIM oynamıyorum.

Az önce R3'e debriyaj ve h vites de alsam ne kadar tutar diye araştırdım 33K TL oldu. 2 tane G29 fiyatına denk geliyor, çok kararsızım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, daha once 1 sene civari G29 kullandım ve sattım. Şu an tekrar bir direksiyon almak istiyorum ama çoğu kişi G29 yerine moza R3 tavsiye etmiş. G29 shifter dahil 16k TL moza R3 ise 23K TL. Sizce aradaki 7K TL farka değer mi ve G29'dan R3'e geçince vay be dedirtir mi?

Not: Genelde ETS 2, ATS, FS25, FH5 ve Assetto Corsa oynuyorum F1 veya race SIM oynamıyorum.

Az önce R3'e debriyaj ve h vites de alsam ne kadar tutar diye araştırdım 33K TL oldu. 2 tane G29 fiyatına denk geliyor, çok kararsızım...
R3 çok güçlü bir model değil ama G29'a göre vay be dedirtir. Bütçenizi çok zorlamamak istiyorsanız yine R3'e yakın ayarda direct drive bir set var. PXN V10 Pro. R3'le aynı deneyimi yaşarsınız fiyatı ise G29 parası :)

Yalnızca stoklara gelmesini bekleyeceksiniz. Yılbaşından sonra stoklarda olacak. Forumda alıp memnun kalan çok arkadaşımız var hiç birinden bir şikayet duymadım.
Yanına da ya PXN'in A7 model vitesi yada Spardox BG1 veya Simtur marka herhangi bir vites alıp kullanabilirsiniz. Totalde size 20k'ya patlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı