G29 vs T248

sreazon

Centipat
Katılım
2 Eylül 2023
Mesajlar
254
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün 13K'ye ikinci el kokpitli ve vitesli G29 direksiyon seti aldım. Thrustmaster T248 de benzer fiyatlara ikinci el bulunabiliyor, ancak vitessiz ve kokpitsiz olduğu için full seti tamamlamak istersem bayağı pahalıya gelmiş olacak. G29'un 2.2 Nm, T248'in ise 3.7 Nm tork ürettiğini biliyorum ama hardcore bir oyuncu değilim. Çeşitli oyunlar oynuyorum, arada açıp ETS 2'de bir iki tır sürerim, Assetto'da yanlarım, Forza 5'te birkaç tur atarım ve normal oyunlarıma devam ederim. Ayrıca ilkokula giden kardeşim de en çok ETS 2 ve FS 25 oynayacak.

Sizce T248'e geçmeye gerek var mı? G29 üzer mi? Çünkü forumlarda öyle bir gömüyorlar ki, gören sanki merdiven altı üretilmiş bir direksiyon seti sanır. Sizce de gerçekten öyle mi?
 
Öyle arada sırada kullanacak birisi için yeteri kadar tatmin edici. Tabi G29,T248 kadar pürüzsüz bir deneyim sunamaz. Ancak normal oynayan birisi için ikisi de yeterli. Zaten bağımlısı olursan G29'da kalmazsın. Model yükselte yükselte önce kayışlı Thrustmaster modellere oradan da aşırı pahalı Direct Drive modellere geçersin. Thrustmaster ile başlamana gerek yok. Senin için yeterliyse G29 ile yıllarca takılırsın. Gerisi zamanla belli olur.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı