G29'dan ara sira sag veya sola cevirince tok ses geliyor

wifiproblem5r

Zeptopat
Daha fazla  
Set yeni acaba ben mi çok takıntılıyım yoksa cihazda mi problem var? Ben de zaten biraz takıntılıyım da gene de aklımda bıraktı. Örnek ETS 2 de düşük suratte park ederken malum direksiyon da biraz sert oluyor. Böyle sağ veya sola çevirirken tok bir ses geliyor. O sırada ama bir sorun mu normal mi anlamadım. Ama genelde direksiyon sertken ve sağ sola yani park ederken oluyor. Örnek direksiyon dönmek istemiyor, sert. O sıralarda daha çok oluyor içinde tok bir ses geliyor. Böyle bir anlık o sırada o kadar. Sizce bir problem mi?

Dişli sistem kullanan direksiyonlarda bu tür sesler gelmesi normal. Dişlilerde bir sıkıntı olabilir. Ayrıca 900 dereceye ayarladığınızdan emin olun.

İkinci el mi almıştınız? Video çekme imkanınız varsa bir dinleyelim dişli kırığı sesi mi yoksa başka bir şey mi?

Hocam video çekerim de çok nadir oluyor park ederken falan direksiyon düşük hızda iken 0 aldim 2 ay oldu. Tok bir ses geliyor yani ama disli kırıklığı falan olsa her türlü anlarım FFB fark ettirir ve normal dönüşlerde sıkıntı olur.

FFB kaynaklı da olabilir hocam. Bu tür şeyler yüzünden dişli sistemlerden artık uzak durmak lazım. 2025 yılında G29 alarak paranıza yazık etmişsiniz açıkçası :(

Set yeni acaba ben mi çok takıntılıyım yoksa cihazda mi problem var? Ben de zaten biraz takıntılıyım da gene de aklımda bıraktı. Örnek ETS 2 de düşük suratte park ederken malum direksiyon da biraz sert oluyor. Böyle sağ veya sola çevirirken tok bir ses geliyor. O sırada ama bir sorun mu normal mi anlamadım. Ama genelde direksiyon sertken ve sağ sola yani park ederken oluyor. Örnek direksiyon dönmek istemiyor, sert. O sıralarda daha çok oluyor içinde tok bir ses geliyor. Böyle bir anlık o sırada o kadar. Sizce bir problem mi?

Bende de G29 var bende böyle bir şey olmuyor hocam.

Dişlisinin bir tanesinde hasar vardır yüksek ihtimal.

ETS oynarken kalkarken sağa sola çekme sorunu var mı peki.

Yok hocam öyle bir şey yok kesinlikle sağ sola çekme falan ama şöyle ornekleyeyim mesela yazdığım günden beri en baba 3 kez daha olmuştur ondan sonra zaten FFB de düşük surat toplama ayarını kıstım neredeyse hiç olmadi diyebilirim ama gene de aklımda bir? Bıraktı içinde dişli kırık olacağını sanmıyorum çünkü bu setler durduk yere bozulacak setler kesinlikle değiller Logitech kalitesi her daim yanında yani.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı