G2A aynı oyunun farklı fiyatlandırılması

leon4scott

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2014
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
G2A dan watch dogs almaya karar verdim ama oyunun değişik fiyatlarda bulunduğunu fark ettim. Yanında Çin bayrağı olan bir satış türünde oyunun 12 lira olması yanında G2A nın fiyat etiketi 30 lira bunlar arasında bir fark var mıdır?
 
Çin bayrağı olan sadece Çin'de oynanabilir, region locklu oyundur. Çin bayraklı bir Watch Dogs bulamadım G2A'da ama muhtemelen dediğim şekildedir.
 
Bazı oyunların kapaklarına bayrak koyuyorlar, onlar region locklu oluyor. Ben onlardan zannettim, kusura bakmayın yanlış anlamışım :) Sizin bahsettiğiniz bayraklar satıcının ülkesini gösteriyor, onun dışında bir olayı yok bayrakların.
 
Orada yüzde kaç olumlu oy aldıkları ve kaç kişiye ürün sattıkları yazıyor onları göz önünde bulundurarak kime güveneceğinizi seçebilirsiniz. Ben şuana kadar sorun yaşamadım, yaşayanı da duymadım.
 
Oyunların hem bölgesel kilitli versiyonları hem de global versiyonları satılıyor. Bölgesel kilitli oyunlarda dediğim gibi kapağında ülke bayrağı ve adında da hangi ülkede oynanabileceği belirtiliyor, misal Rusya için "RU". Yani kısacası etkiliyor :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı