İşte kendine oyuncu diyen korsancı bir arkadaşımız daha, o insanlar ekmeğini oradan kazanıyor, buna zaman harcıyorlar sen ise emek hırsızlığı yap diyorsun vicdanına kalmış.
Senin gibi insanlar torrent kullanıyor. O adamlar oyunu yapmak için yıllarını veriyor senin gibi kendini zeki sanan insanlar beleşe konup kendini çok zeki sanıyor. Bir git işine kardeşim ya.
Yardım etmek istedim ve hayatım boyunca oradan hiç oyun indirmedim. Şuradan düşündüm. Durumu iyi olup satın alanlar var kötü olup alamayanlar var. Benim düşüncem sağdece yardım etmek. Yanlış bi durum oldusayda kusura bakma...
Dostum ne kadar durumu olmasa bile indirimleri bekleyip 10 tl veya daha düşük bir fiyata oyunları temin edebilirsin. Yanlış durum oldu sen kendini biraz yanlış anlattın gibi bir şey oldu Neyse uzatmaya gerek yok ağır konuştuğum için kusura bakma.
Yardım etmek istedim ve hayatım boyunca oradan hiç oyun indirmedim. Şuradan düşündüm. Durumu iyi olup satın alanlar var kötü olup alamayanlar var. Benim düşüncem sağdece yardım etmek. Yanlış bi durum oldusayda kusura bakma...