G2A İade Edilen Ödeme

Cebrail Ekici

Kilopat
Yer
Kilis
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün G2A dan oyun almak istedim fakat bir hatayla karşılaştım.
Parayı çekti oyun kodunu vermedi destekle görüştüm param iade edilmiş ama ne banka hesabımda ne de Paypal hesabımda çekilen para yok.
İade edilen para ne zaman hesaba geçer bilgisi olan var mı?

Selam,Bugün bende bu sorunla karşılaştım.2 Ay olmuş bu konuyu açalı.Sorunun düzeldi mi düzeldiyse ne kadar sürede düzeldi bilgilendirir isen sevinirim.İngilizce bilmediğim için destek ekiple iletişime geçemiyorum.Hiç değilse İngilizce biliyorsan bana destek ekiple iletişime geçmemde yardım eder misin?.Cevabını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Kardeşim Google' den çevirerek konuştum ama hala para hesaba geçmedi. Her sorduğumda aynı cevabı vermeye başladılar. 35 TL gitti anlayacağın.

Bende translate'den konuşmayı deneyeyim.Büyük ihtimal aynı şeyi diyecekler.Bende 20 TL yatırdım.Umarım parayı yatırırlar.Yani steam'daki oyunlarımın nerdeyse yarısından fazlasın onlardan aldım.Neden böyle bir şey oldu anlamadım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı