G2A nasıldır ?

Cazzarie

Kilopat
G2A'dan alışveriş eden arkadaşlara soruyorum, nasıldır G2A ? Herhangi bir sıkıntısı oluyor mu ve olursa eğer yardım konusunda nasıllar ? Birde %10 cashback gibi bir şeyden bahsediliyor nedir bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatça alışveriş yapabilirsiniz American Truck Sim. alırken yaşadığım yanlış key sorununu satıcı ile çözdüm.

Güvenilir bir site GTA V'i oradan almıştım bir sorun çıkmadı, %10 olayını tam bilmiyorum ama ürünü aldığınızda G2A cüzdanınıza eklenen para olabilir.

Güvenilir bir site GTA V'i oradan almıştım bir sorun çıkmadı, %10 olayını tam bilmiyorum ama ürünü aldığınızda G2A cüzdanınıza eklenen para olabilir.
Örneğin oyun 150 TL tutuyor, aldığımızda ise bu miktarın %10'u tekrar cüzdanımıza geliyor öyle değil mi yani 15 TL ucuza almış oluyoruz ?

Örneğin oyun 150 TL tutuyor, aldığımızda ise bu miktarın %10'u tekrar cüzdanımıza geliyor öyle değil mi yani 15 TL ucuza almış oluyoruz ?
%10 Cashback'in altında açıklama kısmı var, anladığım kadarıyla cashback yani geri ödeme almak için belli şartlar var, örneğin ödemeyi G2A cüzdanı ile yapmanız gerekiyor, G2A Shield üyeliği istiyor vs. İngilizcem çok iyi olmadığı için tam anlayamadım ama okadar geri ödeme yapılacağını sanmıyorum daha iyi bilen bir arkadaş konuyu aydınlatırsa iyi olur :kararsız:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı