G2A Rainbow Six Siege Starter Edition'u Steam Ekleme

batesol55

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hani bu Starter Edition sürümünün Steam'de süresi bitti ya. Süresi bitince de bu oyunu alanlar yani 40 TL'ye Starter Edition sürümünü alanlar Steam'den kaldırılınca Normal sürümüne geçti. Bende bunu G2A'dan alsam Steam Key olarak normal sürümü olarak mı oynarım?

Starter editionda operatörleri açmak daha pahalı ve zor oyun içi para var normalde 500 ila 2000 arası operatörler açılıyor fakat starter editionda 12.500'e 1 operatör açıyorsun bununlada bitmiyor silahların özelleştirmeleri vs. var sabah akşam oynarım diyorsan al çok uzun soluklu oynamayı sevmiyorum diyorsan operatörlerin çoğu kapalı kalır, starter edition farkı için aşağıdaki yazıya bakabilirsin.

Key olarak satılıyorsa steamde etnkinleştirilir aynı şekil oynarsın, normal sürüme nasıl geçtiler orasını anlamadım bu Starter Edition.

Starter Edition FAQ

Son düzenleme:
Doğru mu bilmiyorum ama 16 Haziran'a kadar Starter Edition'u alanlar o tarihten sonra kaç operatör açmışlarsa içlerinden rastgele 2 tanesi seçiliyormuş, kalanlarda açılmamış gibi oluyormuş. Yani normal sürümünü almış gibi baştan başlıyormuş diye duydum. Ama doğru mu bilmiyorum.

Doğru mu bilmiyorum ama 16 Haziran'a kadar Starter Edition'u alanlar o tarihten sonra kaç operatör açmışlarsa içlerinden rastgele 2 tanesi seçiliyormuş, kalanlarda açılmamış gibi oluyormuş. Yani normal sürümünü almış gibi baştan başlıyormuş diye duydum. Ama doğru mu bilmiyorum.
Starter edition 19 Haziran'da satıştan kalktı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı