G2a sitesine dikkat!

G2adan uzak durmanızı öneriyorum.
• Aldığım 50$ wallet kod kullanılmış çıktı karşılamadılar.
• Ccli oyun denk geldi iade gerçekleştirmediler (çalıntı kredi kartıyla alıp siteden satış gerçekleştirme)
• Birçok oyun sattım en son 250€ vardı hesabımda ocak ayında banladılar.
• Ödeme yapmıyorlar nedenini sorduğumda ise cevap vermeyip ticketi kapatıyorlar. 3-5TL ucuz alacağım diye bu tarz dolandırıcı bir şirkete bulaşmamanızı öneriyorum.
İçeride parası kalan birkaç arkadaşım daha var sebepsiz banlardan ötürü.
Bilginize...

15 den fazla oyun aldim ve bir sorun çıkmadı. Hemde 15 alışverişin sadece 2'sinde kullandim güvenlik sistemlerini.

Watch_Dogs, Cs:Go, GMod... Gibi bir sürü oyun aldım hiçbir sorun çıkmadı.

Bana da Tavsiye eden arkadaşlar bir oyunun sayfasına girdiğimiz zaman Aşağıda ki satıcılardan almak yerine direk sağda bulunan linkten + G2A shield aktif ederek al dediler ben öyle yaptım hiç bir sıkıntı yaşanmadı şükür.

Yüksek memnuniyetli bir saticidan alirsan hiç bir sorun yaşamasın, Ben öyle yapıyorum :D

Bende FIFA 15'i aldım daha önce hiç sıkıntı çıkarmadan hemen canlı bağlantı yapıp anında etkinleştirme anahtarımı verdiler.
Bence güvenilir bir site...

Pahalı oyun almamakta fayda var, G2A çöpçü dükkanı gibi bir yer. Kimi keyler kullanılmış, kimileri banlanmış... Kimisi çalıntı kartla alıyor, kimi oyunu satıyor sonra ters ibraz yapıyor, anahtarı alıp etkinleştirmen oyunun sende kalacağını garantilemez. Çalıntı veya ters ibraz olaylarında oyunların kütüphaneden silinmesi biraz zaman alır zaten. O yüzden key çalışsa bile sevinmekte acele atmeyin.

Pahalı oyun almamakta fayda var, G2A çöpçü dükkanı gibi bir yer. Kimi keyler kullanılmış, kimileri banlanmış... Kimisi çalıntı kartla alıyor, kimi oyunu satıyor sonra ters ibraz yapıyor, anahtarı alıp etkinleştirmen oyunun sende kalacağını garantilemez. Çalıntı veya ters ibraz olaylarında oyunların kütüphaneden silinmesi biraz zaman alır zaten. O yüzden key çalışsa bile sevinmekte acele atmeyin.
Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta bunları satan G2a değil bizler oyuncularız. Adam çalıntı kartla alıp siteye koyuyor satmak için 1 ay sonra steamımız kısıtlandırılıp oyun siliniyor. Geri alma şansınız 0

Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta bunları satan G2a değil bizler oyuncularız. Adam çalıntı kartla alıp siteye koyuyor satmak için 1 ay sonra steamımız kısıtlandırılıp oyun siliniyor. Geri alma şansınız 0
Shield yöntemi ile alın. Böyle durumlarda garantisi var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı